FUNDATIA HERMITAGE

Totul a inceput cu o viziune, un vis nou, in care sa existe la Bucuresti un spatiu de liniste, primitor, in care oamenii se pot reconecta cu adevarul existentei. Astfel, in martie 2015 a aparut cel mai mare centru de evenimente spirituale din Romania - Hermitage. urban spiritual hub. Intentia foarte profunda a fondatorilor si colaboratorilor Hermitage, de a fi cat mai real si deschis in serviciul celorlalti, a dus la crearea Fundatiei Hermitage.

Prin aceasta noua forma de organizare non-profit si non-guvernamentala, ne-am propus sa realizam cat mai multe dintre proiectele prin care sa sustinem evolutia  spirituala a societatii in care traim, in parteneriat cu organizatii publice si private, din tara si strainatate. Puteti sa contribuiti alaturi de noi prin urmatoarele modalitati de sustinere a Fundatiei:

  1. Donatii
  2. Sponsorizari
  3. Parteneriate
  4. Finantarea programelor Fundatiei
  5. Participarea la evenimente
  6. Cumpararea produselor aflate la vanzare pe website si la centrul Hermitage
  7. Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit (pentru persoanele fizice)
  8. Redirectionarea a 20% din impozitul pe profit (pentru persoanele juridice)
  9. Voluntariat

Toate fondurile Fundatiei sunt utilizate in exclusivitate pentru realizarea obiectivelor sale.

Fundatia Hermitage propune, sustine si dezvolta proiecte spirituale, educationale si cultural-artistice vizionare, avand in vedere indeplinirea urmatoarelor obiective: TREZIRE SPIRITUALA IMPREUNA. CONSTIINTA IN ACTIUNE. COMUNITATE SI RESPECT PENTRU FIECARE.

Prin sustinerea FUNDATIEI sustineti existenta centrului HERMITAGE, a activitatilor sale, a maestrilor, invatatorilor si celor care au nevoie de sprijin spiritual, aducerea de noi resurse internationale, crearea de noi concepte, proiecte si evenimente spirituale. 

etichete: herimitageurban

cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste