Hermitage Opening

"What is the profit of our transient existence? 
Where is the weft of the weave of our subsistence? 
In the heavenly sphere's abyss, souls of many innocent burn 
To ashes. But where is the smoke to prove this instance?" 
- Omar Kayam

Va mutlumim tuturor pentru participarea masiva si cu inimile deschise la evenimentul de deschidere al HERMITAGE.urban spiritual hub, un spatiu public unde puteti sa va alaturati ca si comunitate in tacere, meditatie, yoga, qigong, mari invataturi, mancare cruda, un spatiu pentru traire spirituala contemporana. Ne dansam fiinta, ne impartasim prezenta, lasam viata sa rasara si sa se exprime in feluri noi prin noi, impreuna.

Suntem pentru totdeauna recunoscatori muzicienilor care ne-au facut sa ne simtim atat de intimi cu existenta:
- Duduk: Emmanuel Hovhannisyan (Armenia)
- Ney, Setar and vocals: Mehdi Aminian (Iran)
- Oud: Aramayis Nikoghosyan (Armenia)
- Bendir and framed drums: Ghassan Bouz (Lebanon)
- Voice: Denis James Ryan (Ireland)

Ney, Setar, Duduk, Oud si tobele se Numara printre cele mai vechi instrumente ale civilizatiei umane, unele dintre ele au fost cantate in continuu de 4-5000 de ani. Au fost utlizate in a expirma umanul de-a lungul istoriei: de la fericire la tristete, de la pace la razboi, de la durere la dragoste, de la viata la moarte. Un rol proeminent insa este asocierea acestora cu spiritualitata si ridicarea constiintei umane la o stare mai inalta.

 Multumim Richard Joannides pentru ca ne-ai ghidat in profunzimea fiintei noastre dincolo de minte. Multumim echipei de la sunet condusa de Bebe Stefanescu. Multumim Evghenii Pinzari si echipei pentru frumoasa renovare a spatiului nostru. Multumim Stefan Mihailov si Iulia Bors pentru imagine, visual design, web, Tudor Cioroiu video, Nicoleta Raftu foto, Lovegan kombucha. Multumim tuturor care ne-au spijinit in crearea acestui loc si acestui eveniment. Multumim si echipei cu care am pornit la drum: Carlos, Walid, Vlad.

Va multumim ca ati fost acolo, ca v-ati adus prietenii, ca v-ati impartasit prezenta si tineti aproape. Va invitam sa beneficiati de acest spatiu in fiecare moment.

cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste