HERMITAGE

URBAN. SPIRITUAL. HUB
Hermitage este un “spatiu public”, dedicat comunitatii urbane, un loc pentru trai spiritual contemporan. Aici poti medita in tacere atat in orelele dedicate, dar poti trece sa te reculegi oricand simti nevoia. Spatiul este creat sa te reconectezi cu acea dimensiune de dincolo de minte. Poti face yoga si yogilates, poti contempla muzica mistica, poti sa te bucuri de o mancare sanatoasa, vegana si cruda, invataturi spirituale si multe alte evenimente care vor fi gazduite de spatiu. Vor fi si expozitii cu creatii de inspiratie spirituala contemporana.


Angajamentul nostru primordial este de a trai o viata dincolo de minte Spatiul reuneste atat o sala de meditatie cu o capacitate de 200 persoane cat si o cafenea cu mancare cruda vegana, care ofera alternative sanatoase de mancare absolut necesare dupa yoga sau meditatie. Pentru terapii corporale este dedicata o zona de bowen, masaj terapeutic, craniosacral, la etajul 2. In sala mare de meditatie te rugam sa intri descaltat(a), sa pastrezi o stare interioara de liniste si relaxare.  In perioadele dedicate meditatiei, te rugam sa pastrezi tacerea.

 

Daca simti aceasta chemare, vino sa-ti impartasesti prezenta in comunitate. Poti contribui in multe feluri, dar in primul rand, contribuie prin prezenta ta. 
Daca vrei sa contribui si in alte feluri, contacteaza-ne la: 0731 770 860. Centrul este deschis zilnic incepand cu ora 16.00. Calendarul activitatilor il poti consulta online aici pe site. 

Activitatile din centru care implica instructori/ invatatori poti fi gratuite sau contra cost in functie de alegerea instructorilor.  In cazul in care activitatile implica o remunerare/ donatie,  acestea vor fi anuntate pe site si vor fi platite direct instructorului. Calendarul activitatilor si a altor evenimente/ cursuri gazduite de centru il gasiti aici.
 

Hermitage pune la dispozitie spatiul pentru evenimente spirituale organizate de traineri/ instructori/ organizatori. Pentru a discuta disponibilitatea, conditiile si compatibilitatea, va rugam sunati la 0731 770 860. Nota: cafeneaua este in curs de amenajare/ vom anunta pe site deschiderea. 

valorile noastre

BE PRESENT

“The truth is that you already are what you are seeking.”
Adyashanti

BE STILL

“Space and silence are two aspects of the same thing. The same no-thing. They are externalization of inner space and inner silence, which is stillness: the infinitely creative womb of all existence.”
Eckhart Tol

LIVE WHAT YOU LOVE

“Love is a flame that burns everything other than itself. It is the destruction of all that is false and the fulfillment of all that is true.”
Adyashanti

cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste