Totul a inceput cu o viziune, un vis nou, in care sa existe la Bucuresti un spatiu de liniste, primitor, in care oamenii se pot reconecta cu adevarul existentei. Astfel, in martie 2016 a aparut cel mai mare centru de evenimente spiritual din Romania – Hermitage. urban spiritual hub. Intentia foarte profunda a fondatorilor si colaboratorilor Hermitage, de a fi cat mai real si deschis in serviciul celorlalti, a dus la crearea Fundatiei Hermitage.

Prin aceasta noua forma de organizare non-profit si non-guvernamentala, ne-am propus sa realizam cat mai multe dintre proiectele prin care sa sustinem evolutia  spirituala a societatii in care traim, in parteneriat cu organizatii publice si private, din tara si strainatate. Puteti sa contribuiti alaturi de noi prin urmatoarele modalitati de sustinere a Fundatiei:

  1. Donatii
  2. Sponsorizari
  3. Parteneriate
  4. Finantarea programelor Fundatiei
  5. Participare la evenimente
  6. Cumpararea produselor aflate la vanzare pe website si la centrul Hermitage
  7. Redirectionarea a 2% din impozitul pe venit (pentru persoanele fizice)
  8. Redirectionarea a 20% din impozitul pe profit (pentru persoanele juridice)
  9. Voluntariat

Toate fondurile Fundatiei sunt utilizate in exclusivitate pentru realizarea obiectivelor sale.

Fundatia Hermitage propune, sustine si dezvolta proiecte spirituale, educationale si cultural-artistice vizionare, avand in vedere indeplinirea urmatoarelor obiective: TREZIRE SPIRITUALA IMPREUNA. CONSTIINTA IN ACTIUNE. COMUNITATE SI RESPECT PENTRU FIECARE.

Prin sustinerea FUNDATIEI sustineti existenta centrului HERMITAGE, a activitatilor sale, a maestrilor, invatatorilor si celor care au nevoie de sprijin spiritual, aducerea de noi resurse internationale, crearea de noi concepte, proiecte si evenimente spirituale.

Echipa:

“Am creat centrul Hermitage.urban spiritual hub si Fundatia Hermitage datorita unei chemari de a contribui la cresterea spirituala in comunitate. Mi-am dorit un spatiu urban unde sa pot veni sa meditez oricand, un spatiu in care sa meditam impreuna. De aici centrul a crescut, a prins propria viata. Fundatia Hermitage a aparut din dorinta de a dezvolta si diversifica actiunile spirituale dar si din necesitatea de a avea o structura care reflecta mai bine natura activitatilor noastre. Multumesc tuturor care contribuie prin prezenta, energie si actiune la existenta Centrului si a Fundatiei!”

— Alina Lazarescu–Abboud | Fondator

“Implicata in crearea si dezvoltarea proiectelor spirituale din tara si strainatate, de peste 10 ani, stiu ca fara echilibrul dintre material si spiritual, nu exista evolutie la nivel personal si social. Proiectele Fundatiei Hermitage sustin dezoltarea umana holistica, creaza punti intre comunitati spirituale de pretutindeni, contribuind astfel la cresterea nivelului de constienta, armonie si bunastare. Este o onoare pentru mine sa fiu parte dintr-un proiect vizionar, care aduce beneficii reale pe termen lung comunitatii locale si globale de astazi.”

— Claudia Damoc | Managing Director

”Cateodata intuiesti imediat ca acela este locul in care vrei sa fii, ca aceia sunt oamenii cu care vrei sa te insotesti la drum si, cateodata, chiar urmezi acel imbold fara sa stai deloc pe ganduri. M-am alaturat cu bucurie acestui proiect, pentru ca: ”Ce-ar fi o Viata fara Practica si o Practica fara Viata”, pentru ca: ”Ce-ar fi Zen-ul fara Daily life si Daily life fara Zen” si, ce rost ar avea: ”Placutul fara Util si Utilul fara Placut”. Impartasesc pe deplin viziunea membrilor fondatori ai Centrului, pentru ca eu insami cred ca Practica noastra trebuie sa aiba un Sens si anume, de a lasa dupa noi o Lume mai Buna.”

— Marilena Constantinescu | Contributor and Event Assistant

Calatoria Anei a inceput in fata pianului, urmand traiectorii diverse de la numere exacte, psihologie, spre interiorul sau, spre suflet, din vest spre est. A ajuns sa descopere intreg Universul in ea cu multitudinea de nuante si contraste, in prezent alegand sa se conduca spre casa cat mai constient. 

— Ana Abdo | Event Assistant