Loading Evenimente

31 octombrie 2019 | 19:30 - 21:00

Yogilates

Yogilates este o activitate care se concentreaza pe starea de bine si armonie a persoanei. Combina exercitii fizice atat din Yoga, cat si din Pilates impreuna cu viziunea psihologica, filozofica si spirituala a yoga: o minte clara, inteleapta si linistita.

Toate clasele Yogilates sunt tinute in limba engleza. Pentru a participa la prima clasa, va rugam sa parcurgeti informatiile de aici: http://yogilates.ro/prima-ora-de-yogilates/

COST PARTICIPARE:
Abonament cu 5 clase (valabil 1 luna) = 200 lei
Abonament 10 clase (valabil 2 luni) = 350 lei
O clasa „Drop in” = 50 lei
Clasa se plateste la finalul clasei direct instructorului.
…..

Yogilates este o metoda care lucreaza individul ca intreg, pe toate cele 3 niveluri al fiintei: corp, minte si esenta. Corpul este partea de “hardware”, masinaria care permite indeplinirea dorintelor mintii si care, pentru a putea sa ii realizeze sarcinile, este dezirabil sa fie mentinut intr-un mod de functionare cat mai bun. Mintea este partea de “software”, ea genereaza comenzi care ar trebui sa mentina corpul in armonie perfecta cu nevoile si posibilitatile sale. Totusi, in societatea moderna, multe din obiceiurile noastre artificiale induc o deconectare intre corp si minte, generand confuzie, dezordine si, ceea ce este numit in mod uzual, stres.

Cel de-al treilea nivel al fiintei este, ceea ce numesc eu, esenta respectiv, abilitatea de a experimenta. De exemplu, daca luam un copac, mintea va produce ganduri despre acesta: numele sau, forma sa, utilizarile sale, etc., dar mintea nu este facuta sa experimenteze ceea ce copacul este cu adevarat. Esenta, pe de alta parte, este cea care experimenteaza maretia copacului, cea care ii aprecia frumusetea, cea care va putea sa ii simta unicitatea in natura sa. Numai prin intermediul experientei poate fi descoperita adevarata implinire.

Desi lucrul cu corpul reprezinta principalul focus in cadrul claselor, metoda Yogilates este o modalitate menita sa ajute armonizarea celor 3 aspecte ale fiintei noastre.
…..

Carlos L’ Abbatte a lucrat timp de mai multi ani ca professor de scoala si, si-a dedicat o buna parte din tineretea sa, activitatilor cu copii fara adapost si persoanelor mai in virsta. Aceasta experienta profunda i-au ridicat mai multe semne de intrebare despre modul in care oamenii se raporteaza la viata si moarte. In anul 1989, a parasit Buenos Aires, locul nasterii sale si a inceput sa calatoreasca pentru a cauta intelesul si raspunsurile la aceste intrebari. Carlos a calatorit foarte mult in aceasta perioada si a studiat mai multe tehnici ( in context formal si informal ) legate de corp si minte, precum si fundamentele de baza pentru arta si filozofie; psihologie si sanatate. Aceasta combinatie dintre experienta si cunostinte, transforma munca lui Carlos intr-o experienta speciala si unica.

Pentru a participa la prima clasa, va rugam sa parcurgeti informatiile de aici: http://yogilates.ro/prima-ora-de-yogilates/

INSCRIERI: [email protected]
www.yogilates.ro