Loading Evenimente

2 februarie 2020 | 18:30 - 20:00

Yoga Nidra & Sound Bath: relaxare profunda si calatorie muzicala

Te invitam într-o calatorie de relaxare profunda si de reîntoarcere în centrul fiintei tale!

Madi te va ghida în YOGA NIDRA prin asane, repiratie si meditatie, catre un spatiu de transformare personala.
Cristi te va ghida printr-o BAIE de SUNETE, cu o multitudine de instrumente atmosferice, de percutie, de suflat si cu boluri tibetane.

Ce BENEFICII vei avea după aceasta clasa:
– un somn mai profund și mai odihnitor
– vei învăța cum să te relaxezi cu adevărat
– în timp, vei reduce considerabil stresul resimțit la nivelul organismului

Durata clasei 90 de minute
ALL LEVELS WELCOME!

REZERVA-ti din timp locul pe linkul de mai jos:
https://forms.gle/tLzKqp3zjYyx5tBx7

—————-

YOGA NIDRA este cunoscută și drept “somnul yogin”, și e o stare profundă de relaxare și luciditate, dar în nici un caz o stare de somn!

În Yoga Nidra intri într-o stare de “non-doing” în care transformarea se intâmplă dincolo de minte, mai degrabă decât prin minte. În această stare de meditație extrem de regenerabilă îți regăsești echilibrul mental și emoțional.

YOGA NIDRA:
– deblochează tiparele mentale
– contribuie la tratarea insomniei
– te ajută în debarasarea de dependențe

—————-

SOUND BATH, sau Baia de Sunete, este o experiență muzicală introspectivă aparte. Vom folosi sunetul drept o unealtă creativă de vindecare și de aliniere a corpului, a minții și a sufletului. Sunetele, sub orice formă, sunt o sursă de informație și de energie. Așa că muzica lui Cristian te va conduce către o relaxare și mai profundă.

Va fi o clasă de yoga care se simte cu ochii închiși, cu privirea întoarsă în interior, către vibrația ce rezonează din undele muzicii de meditație.

—————-

UNDE: Hermitage. urban spiritual hub – Str. Mihai Eminescu 127 – un spațiu generos, călduros și plin de energie bună.

CÂND: clasa începe la 18:30, te rog să ajungi cu cel puțin 15 minute mai devreme, ca să ai timp să te schimbi în ceva comod și să te obișnuiești cu spațiul

CONTRIBUȚIA TA: 70 de lei

Participare doar pe bază de REZERVARE, pe linkul de mai jos:
https://forms.gle/tLzKqp3zjYyx5tBx7

—————-

CINE sunt ghizii tăi:

Madalina Bozeanu – Instructor yoga 200Hrs, certificat în India, practică yoga de peste 7 ani. Calmul și introspecția sunt a doua ei natură. Îi place să combine stilul Hatha Yoga cu Vinyasa flow, impreună cu explorarea energetică a chakrelor și meditația. Pentru ea yoga și meditația sunt de nedespărtit, și explorează constant noi tipuri și școli de meditație. De aceea, clasele de yoga cu Madi sunt despre ancorarea în AICI și ACUM, despre dragoste și respect pentru propriul corp, și nu în ultimul rând despre conexiunea cu Divinul din noi. Pe Madi o gasesti la Samadhi Yoga.ro.

Cristian Drîmbă: Muzician cu experientă de peste 10 ani, inspirat de world music, își exprimă pasiunea prin instrumente etnice de suflat și de percuție: caval românesc, flaut indian, quena sud-americană, boluri tibetane și multe altele. Meditația și muzica se completează firesc în explorările lui muzicale care combină influențele locale cu cele orientale. Cristian creează spații muzicale care susțin o stare profundă de meditație și de abandon prin intermediul sunetelor și vibrațiilor sacre.

Te așteptăm cu drag și întru relaxare completă,
Madi & Cristi