Loading Evenimente

6 martie 2020 | 19:30 - 21:30

Vindecare prin sunete ancestrale

Experimenteaza si traieste proprietățile vindecătoare ale sunetelor muzicianului și antrenorului ontologic Martin Del Carpio, venit tocmai din valea sacra a Anzilor peruani.

Sunetul ca o posibilitate de vindecare pentru diverse boli și blocaje nu este ceva nou pentru istoria umanității. Inca din timpuri străvechi se înțelegea cum anumite sunete și muzici afectau emoțiile și starea de spirit a oamenilor.

In ziua de astăzi, toată lumea are cel puțin experiența de cum un cântec simplu poate genera bucurie, melancolie sau pur și simplu stări de pace sau neplăcere. Acest lucru se datorează faptului că sunetele produc un efect în creierul nostru care determină activarea sau dezactivarea anumitor zone senzoriale. Deși posibilitățile sunetului pot fi infinite, de câțiva ani, prin descoperirea unor diferite instrumente ancestrale din Peru și din întreaga lume, s-a observat cum sunetele emise de aceste instrumente pot activa diferite amintiri care ne permit să ne conectăm cu pământul și să ne deschidem conștiința.

Ca si cum sunetele pe care stramosii nostri le cantau, erau aceleasi sunete ale naturii si ale vietii, in toata splendoarea lor, si cand le auzim, trimit o chemare catre cel mai adanc loc din sufletul nostru, sa ne aminteasca de divinitatea noastra si sa imbratisam omenirea noastra.Este foarte probabil ca sunetele sa fi fost folosite pentru vindecare in timpurile străvechi.

Instrumente precum vasul de șuierat pre-columbian, sau diverse instrumente de aer din cultura Moche, de la flaute de origine nativa americana din nord, pana la tobe ale Africii, toate sunt sunete interesante și misterioase care permit oamenilor de astăzi să intre într-o stare de conexiune și pace interioară, un stat din care e mai probabil sa vindece orice fel de rau sau boala. Și în timp ce experiența este unica pentru fiecare persoană, pentru că fiecare persoană este un univers, orice sunet care vine printr-un instrument sau un cântec care ne face să ne simțim bine, putem fi siguri că ne vindecă.

Martin Del Carpio și-a început calea, de a creste constiinta oamenilor de pretutindeni, si de a imparti o privire distincta asupra vietii din anul 2007. A trăit ani buni în valea sacra din Cuzco, Peru, unde a explorat instrumente pre-hispanice de aier, de ceramica din munții Anzilor, flaute de bambus, chiar și charango, conectând astfel sunetele cu șamanismul și scopul acestora: vindecarea și deschiderea interioara. Observând că acestea merg mână-n mână, Martin crează o experiență distinctă folosind elemente șamanice împreună cu instrumentele sale pentru a crea o călătorie interioară plină de noi descoperiri.

CUM MA POT INSCRIE?
1. Puneti „particip” la eveniment pe FB
2. Trimiteti mesaj privat la Cella Zavolan sau la adresa de e-mail: [email protected] pentru a va confirma locul.
Pentru a va asigura locul plata se poate face in avans. Informatiile ulterioare le veti primi pe e-mail sau prin mesaj privat.

Contributia este de: 80 RON
* daca va alaturati cu un partener aveti 10% reducere

FACILITATOR
Martin Del Carpio este un vindecător prin sunet, lider spiritual și antrenor ontologic, venit din Peru. El a trăit pentru câțiva ani în Valea Sacră din Cusco; unde a explorat șamanismul, instrumente pre-hispanice, cosmoviziunea andină, muzica medicinala și medicina tradițională. În 2005 s-a specializat în diferite tehnici de meditație. Din 2006 lucreaza in acest domeniu, furnizand Reiki si meditatie.  Aceste servicii l-au călăuzit spre următoarele explorări și învățături în Valea Sacră a Anzilor peruani.

Martin a fost invitat să tină evenimente in diferite localtiati din Peru, cum ar fi: cantand într-unul dintre muzeele capitalei „Museo Amano de Textil Pre-Colombino” din Lima; găzduind un eveniment pentru „Centrul de convenții al municipiului Cusco” din orașul andin Cusco; și însoțind organizația internațională de Raja Yoga, Brahma Kumaris pentru mai multe evenimente in Peru, cu muzica și instrumentele sale.

De asemenea, Martin a creat muzica pentru albumul de poezie „Songs of Uprising”, al antrenorului și scriitorului Jon Symes, împreună cu muzicianul peruan, Pepe Chiriboga. Din 2013 primește invitații internationale pentru a imparti cultura si intelepciunea stramosilor sai, pentru a tine evenimente, concerte si ateliere. Iar plin de suflet si pasiune, Martin si-a prezentat serviciile in diferite tari din toata lumea, din Statele Unite ale Americii pana in Thailanda, Dancemarca, Germania si Argentina.

În timpul, in care se afla în țara sa natală, în Valea Sacră din Peru, el primeste si găzduieste oameni din întreaga lume, tinand ceremonii, concerte și ateliere, pentru a-și împărtăși propria explorare și cultură cu scopul de a vindeca.

Martin este de asemenea un antrenor ontologic certificat, studiind si absolvind de la scoala internationala Newfield Network. Concentrându-se pe coerența dintre corp, emoții și limbaj, Martin, în calitate de antrenor, însoțește oamenii în propriile lor procese, astfel încât să își poată da seama de „ceea” ce le aduce costuri în viața lor, iar de acolo, să înceapă să isi asume responsabilitatea pentru „acestea”. Serviciile sale au atras atenția multor persoane diferite de peste tot din lume, printre ele psihologi, profesori de yoga, jurnaliști, actori și jucători de fotbal cunoscuți. Cu ajutorul acestor distincții invatate, Martin integrează înțelepciunile strămoșilor sai in lumea contemporană pentru a găsi echilibru și armonie cu noi înșine, și cu tot ceea ce ne înconjoară. Per total, Martin se dedica scopului generarii constiintei, si împarte un alt mod de a vedea viața prin integrarea lumii ancestrale și a celei moderne.

https://www.delcarpiomartin.com/

https://www.instagram.com/martindelcarpiol/?hl=es

https://www.facebook.com/martindelcarpiol/

ASCULTA
https://soundcloud.com/martin-delcarpio/la-danza-entre-dos-tiempos

Va asteptam la Hermitage. urban spiritual hub!