Loading Evenimente

8 decembrie 2019 | 10:00 - 15:00

Trezind Memoria Corpului, workshop cu Martin Del Carpio din Peru

„Pentru a avea o transformare reala si completa, este important sa includem emotiile si corpul in procesul the invatare” – Martin Del Carpio
Acest workshop sustine si integreaza doua timpuri. Lumea ancestrală și lumea moderna. Sunetul sacru; viziunea andina asupra lumii, relationata cu samanismul; cele 3 spatii in care traim în mod constant: corpul, emotiile si limbajul sunt spatii destinate învatarii, care vor fi explorate.

Acest atelier este o invitație pentru a ne conecta cu cele mai profunde amintiri ale noastre. In acest spatiu vom explora corpul nostru fizic, mental si emotional prin diferite mișcari, exercitii si conversatii, cu scopul de a genera bunastare și armonie cu noi înşine și cu tot ceea ce ne înconjoara si pentru a ne creste propria constiinta. In timpul acestui atelier vom avea oportunitatea de a crea un spatiu sigur si primitor, astfel incat sa putem purta conversatii profunde si a putea exprima si reflecta asupra ceea ce ni se intampla, insotiti de Martin si experienta sa ca antrenor ontologic.

PROGRAM
Intampinare
Introducerea viziunii andine asupra lumii (cosmovision andina)
Integrarea viziunii andine asupra lumii in viata de zi cu zi
Distincții: emotii, corp si limbaj
*timp de reflectie
*pauza
Experienta
Miscarea corporala relationata cu viziunea andina asupra lumii + emotii, corp si limbaj prin sunetele sacre
Spatii de explorat prin corp, ghidate de sunetul sacru
Nastere: Ukupacha
Contractii si extindere: Kaypacha
Pamant si cer: Hananpacha
* timp de reflectie
*pauza
Ceremonie andina de vindecare prin sunet
Inchidere

În termeni practici, procesul are loc cu toți participantii, care stau într-un cerc si împartasesc un spațiu de învatare. Pe parcursul atelierului vom efectua anumite miscari, explorand cu corpul nostru. Pentru ultima experienta a atelierului, ceremonia de vindecare prin sunetul andin, ne vom regasi într-o pozitie confortabilă. Un spațiu sigur este creat cu non-judecata, stabilind astfel conditiile necesare pentru ca participantii sa exploreze si sa-si exprime adevarul autentic.

CE MAI MAI MAI TREBUIE SA STII?
Martin este un vorbitor nativ de spaniola și se poate ghida în engleză sau spaniolă, vom avea si traducere in romana

CE SA ADUC?
Patura
Sticlă de apă
Îmbrăcăminte confortabilă

CUM MA POT INSCRIE?
1. Puneti „particip” la eveniment
2. Trimiteti mesaj privat la Cella Zavolan sau la adresa de e-mail [email protected] pentru a va confirma locul

FACILITATOR
Martin Del Carpio este un vindecător prin sunet, lider spiritual și antrenor ontologic, venit din Peru. El a trăit pentru câțiva ani în Valea Sacră din Cusco; unde a explorat șamanismul, instrumente pre-hispanice, cosmoviziunea andină, muzica medicinala și medicina tradițională. În 2005 s-a specializat în diferite tehnici de meditație. Din 2006 lucreaza in acest domeniu, furnizand Reiki si meditatie.  Aceste servicii l-au călăuzit spre următoarele explorări și învățături în Valea Sacră a Anzilor peruani.

Martin a fost invitat să tină evenimente in diferite localtiati din Peru, cum ar fi: cantand într-unul dintre muzeele capitalei „Museo Amano de Textil Pre-Colombino” din Lima; găzduind un eveniment pentru „Centrul de convenții al municipiului Cusco” din orașul andin Cusco; și însoțind organizația internațională de Raja Yoga, Brahma Kumaris pentru mai multe evenimente in Peru, cu muzica și instrumentele sale.  De asemenea, Martin a creat muzica pentru albumul de poezie „Songs of Uprising”, al antrenorului și scriitorului Jon Symes, împreună cu muzicianul peruan, Pepe Chiriboga.

Din 2013 primește invitații internationale pentru a imparti cultura si intelepciunea stramosilor sai, pentru a tine evenimente, concerte si ateliere. Iar plin de suflet si pasiune, Martin si-a prezentat serviciile in diferite tari din toata lumea, din Statele Unite ale Americii pana in Thailanda, Dancemarca, Germania si Argentina.  În timpul, in care se afla în țara sa natală, în Valea Sacră din Peru, el primeste si găzduieste oameni din întreaga lume, tinand ceremonii, concerte și ateliere, pentru a-și împărtăși propria explorare și cultură cu scopul de a vindeca.

Martin este de asemenea un antrenor ontologic certificat, studiind si absolvind de la scoala internationala Newfield Network.  Concentrându-se pe coerența dintre corp, emoții și limbaj, Martin, în calitate de antrenor, însoțește oamenii în propriile lor procese, astfel încât să își poată da seama de „ceea” ce le aduce costuri în viața lor, iar de acolo, să înceapă să isi asume responsabilitatea pentru „acestea”. Serviciile sale au atras atenția multor persoane diferite de peste tot din lume, printre ele psihologi, profesori de yoga, jurnaliști, actori și jucători de fotbal cunoscuți. Cu ajutorul acestor distincții invatate, Martin integrează înțelepciunile strămoșilor sai in lumea contemporană pentru a găsi echilibru și armonie cu noi înșine, și cu tot ceea ce ne înconjoară.  Per total, Martin se dedica scopului generarii constiintei, si împarte un alt mod de a vedea viața prin integrarea lumii ancestrale și a celei moderne.

https://www.delcarpiomartin.com/

https://www.instagram.com/martindelcarpiol/?hl=es

https://www.facebook.com/martindelcarpiol/
——————–

Contributia este de 190 RON
Va puteti inscrie la adresa de e-mail: [email protected]
Pentru a va asigura locul plata se poate face in avans. Informatiile ulterioare le veti primi pe e-mail sau prin mesaj privat.

Va asteptam cu mare drag!