Loading Evenimente

26 ianuarie 2020 | 13:30 - 16:30

Tehnici antice de vindecare ale civilizatiei Inka – Samanismul

Acest eveniment este un seminar interactiv. Ne propunem să discutăm deschis despre tehnicile antice de vindecare ale civilizației Inka, în deosebi despre șamanism. De asemenea ne propunem să interactionăm pe durata seminarului și să înțelegem cum funcționează aceste tehnici și care sunt beneficiile pe care ele le pot aduce fiecăruia dintre noi.

Tehnicile antice de vindecare ale civilizației Inka au fost păstrate de către o parte din populația indigena peruana, care, în anii 1600, atunci când spaniolii au invadat Peru, au fugit în munții Anzi, unde s-au facut nevăzuți. In acest fel ei au putut păstra tradiții datând de mii de ani. Printre aceste tradiții se numara și tehnicile de vindecare ale șamanismului.

Șamanismul Inka este o medicina naturala si nu presupune ingerarea de substanțe sau injectarea acestora.

Program eveniment:
Vom începe prin a descrie o parte din tehnicile si principiile de vindecare șamanice ale civilizației Inka și prin a încerca să le explicăm mai în detaliu și pe înțelesul tuturor. În același timp vrem să și interactionăm și vom face o mica demonstrație pentru a întelege mai bine cum funcționează aceste tehnici.

Vom merge mai departe prin a descrie un exercițiu șamanic pe care îl veți putea folosi în fiecare zi și care vă va ajuta să vă echilibrați corpul. Acest exercițiu este foarte important și este foarte util. Poate fi efectuat fără nici un fel de risc și este foarte bine venit în situații în care sunteți obosit/ă sau stresat/ă sau chiar înainte de a merge la culcare.

Vom continua cu o scurtă meditatie care ne va conecta cu energia pamântului. Vom explica de asemenea de ce energia pamântului este importantă în practicile vindecarii șamanice Inka si de asemenea în ce fel ne poate ajuta această energie. Menționăm că nu este necesar să aveți experiență în ceea ce privește practica de a medita.

Dupa vom face o pauză de 10 de minute.

Vom continua descrierea altor tehnici de vindecare ale civilizației Inka și vom încerca pe cât posibil să interactionăm astfel încat sa înțelegem cum ne pot ajuta aceste tehnici în viața de zi cu zi.

Vom merge mai departe cu un exercițiu meditativ care are rolul de aduce echilibru sistemului de luptă-fugă din corpul fiecăruia dintre noi. Acest sistem de luptă-fugă este în general dezechilibrat din cauza multitudinii de stimuli la care suntem expuși în viața de zi cu zi. Vrem să vă aducem aminte cu această ocazie că acum 200 de ani oamenii nu aveau telefoane mobile, televizoare, tablete, radio, media socială, ziare, etc. Toate aceste dispozitive si invenții dar și situațiile de zi cu zi ne stimulează excesiv sistemul luptă-fugă din corp și au tendința de a aduce dezechilibre în acest sistem. Sistemul luptă-fugă este bazat pe doi hormoni principali pe care corpul nostru îi secreta. Aceștia sunt cortizol si adrenalina. Când acest sistem este în dezechilibru acești hormoni sunt în surplus în corp și pot crea stări de anxietate, panică, imunitate deficitară și multe alte dezechilibre. De asemenea, dupa o perioadă îndelungată, acești hormoni, în special cortizolul, pot fi cantități foarte mici în corp, din cauza oboselii glandelor suprarenale, ceea ce poate crea stări de oboseală cronică și letargie.

Vom continua prin a descrie alte tehnici de vindecare șamanică si vom încerca să interactionăm din nou pentru a înțelege utilitatea acestor tehnici.

Vom finaliza seminarul prin a vă acorda 15-20 de minute pentru a putea vorbi cu cei din jur și pentru a vă putea adresa în mod privat facilitatorului seminarului.

Întrebările sunt binevenite pe toată durata seminarului.

Despre facilitator:
Nume: Daniel Donciu
Daniel a fost inițiat in căile de vindecare șamanică cu ani în urmă în jungla din Amazon. După primul contact cu șamanii peruani din Amazon Daniel a devenit din ce în ce mai interesat de tradițiile șamanice originare din Peru. A doua călătorie în jungla Amazonului a adus pentru Daniel o mai bună întelegere asupra tradițiilor, culturii și tehnicilor de vindecare șamanică. Încercând să înteleagă și să învețe și mai mult despre căile de vindecare șamanice originare in Peru Daniel a mers mai departe a fost initiat în căile de vindecare ale șamanismului Peruan din zona munților Anzi, șamanismul descendenților civilizației Inka. După inițiere a urmat un proces lung de instruire în căile de vindecare șamanice. Acest proces presupune, pe lângă instruire, și vindecare personală. Au urmat diferite seminarii și discuții despre șamanismul Inka la care Daniel a participat dar și o nouă călătorie șamanica în Peru unde Daniel a luat parte la ceremonii conduse de maestrii șamani în locuri sacre din Valea Sacra, Cusco și Muntele Sacru Ausangate.

Daniel a suferit în trecut de depresie, anxietate si oboseală cronică. Vindecarea acestora s-a datorat în cea mai mare parte șamanismului si practicilor șamanice pe care Daniel le-a aplicat și incă le mai aplică pe sine. Fiind foarte inspirat de rezultatele pe care le-a avut în decursul anilor, Daniel a decis sa împărtășească experiența și cunoștințele șamanice prin facilitarea de seminarii interactive, consultații șamanice si ceremonii șamanice.

Daniel a lucrat și încă lucrează, folosind tehnicile, principiile si experiența șamanică dobândită, in vederea vindecarii mai multor persoane care au probleme de anxietate, deficientă imunitară, depresie, adictie, suferință pricinuită de pierderea unei persoane dragi, abuz si violență, stres post traumatic, dereglări ale sistemului hormonal, etc.

Daniel împărtășește principiul șamanic Inka care susține că este cel mai important să fim în bune relații cu tot ceea ce ne înconjoara, cu toți oamenii cu care interacționăm, nu numai cu cei pe care îi iubim. În același timp este cel mai important sa fim în relații bune cu noi înșine. Acest principiu înseamnă a trăi în ayni, în reciprocitate, în armonie. Șamanismul este o modalitate antica de vindecare care își propune, pe langă vindecare, să ne învete cum să trăim în ayni, în reciprocitate, în armonie. De asemenea, șamanismul Inka își propune să aducă balanța energiei corpului fiecăruia dintre noi. Unul dintre principiile vindecarii șamanice susține că prin extragerea anumitor energii care nu își au locul în corpul uman, bolile, sau mai bine zis dereglările sau dezechilibrele dispar. Șamanii lucrează tot timpul pentru a aduce balanță si armonie energiei corpului uman.

De asemenea, Daniel organizează excursii șamanice în Peru. Aceste excursii sunt menite să inițieze participanții în tradițiile de vindecare șamanica ale civilizației Inka prin participarea la ceremonii șamanice facilitate de maestrii șamani dar și să ofere participanților experiente unice precum vizitarea orasului Cusco, Valea Sacra si o fabuloasă călătorie cu trenul către orasul antic de pe crestele munților, Machu Picchu cat si vizitarea acestuia. De asemenea participantii vor avea oportunitatea unica de a lucra cu maestrii șamanii în ceremonii ce vor avea loc in mai multe locuri sacred din Peru dar si la poalele muntelui sacru Ausangate. Pentru mai multe detalii despre excursia in Peru organizata in Septembrie 2020 puteti accesa linkul de mai jos.

https://www.facebook.com/events/1702441103225017/

Daniel organizează ceremonii șamanice, seminarii interactive și consultații șamanice în Romania, Irlanda de Nord și, la cerere, în orice locație din lume.

De adus pentru eveniment:
Apă cat sa va ajungă pentru cele aproximativ 3 ore
Un caiet de notițe

Cum puteți rezerva un loc pentru eveniment:
Evenimentul va dura aproximativ 3 ore si costă 80 de RON de persoană. Plata pentru acest eveniment se face sub forma de donatie. Pentru studenti, pensionari si persoane fara surse de venit evenimentul costa 50 de RON. Pentru a rezerva un loc la acest eveniment va rugam sa accesati linkul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1hsE_d_o4H–LjttqbJ7u1XK5ej3tBsFnxeeAK57gH9I

De asemenea puteti scrie un email la [email protected] sau puteti rezerva direct la telefon la numarul +447490397437 (acest numar este un numar normal de mobil, fara nicio suprataxa, inregistrat in Marea Britanie – daca nu sunteti siguri ca puteti suna sau lasa un mesaj puteti sa da-ti un mesaj sau sa sunati folosind aplicatia WhatsApp)

Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați munayni.com/ro sau să îl contactați direct pe Daniel la numarul de telefon +447490397437. De asemenea puteți contacta și pagina de Facebook Munayni Shamanic Healing.

Pentru evenimente vă rugam sa vizitați pagina de Facebook: Munayni Shamanic Healing sau munayni.com/ro/#2