Loading Evenimente

14 septembrie 2019 - 15 septembrie 2019 | 10:00 - 18:30

Tantra Meditation workshop: Body, Senses, Energy

Va invitam cu bucurie la un nou workshop experiential TantraMeditation, ultimul weekend de tantra si meditatie ce îl sustinem în Romania in acest an la început de toamna! Vino alaturi de noi să petreci timp de calitate si momente speciale cu tine în primul rand; îti propunem un weekend de reîntoarcere la tine ca si fiinta ce traieste si se orienteaza în lume, în realitate, prin corp, simturi si energie. Ofera-ti un weekend plin de sensibilitate, redescoperire si regasire de sine, deschidere, relaxare, meditație, expansiune, conectare şi conştientizare prin tehnici tantra de respiratie si meditatie.

Acest workshop este o ocazie de a explora o modalitate vibranta si hranitoare de a ne conecta la noi înşine, de a fi prezenti, pornind de la (re)conectarea la corp, respiratie, simturi si senzatii.

În tantra, corpul este templul nostru iar acest nou workshop TantraMeditation ne ofera si un prilej de onorare şi celebrare a corpului ca sediu al constientei, al naturaletii si al vitalitatii. Corpul este cel care ne poarta prin viata, ne duce catre destinatii externe sau interne. Când ne simtim corpul, simtim mai mult energia vietii si următorul pas este expansiunea simturilor, a perceptiei si a propriei energii. Acest weekend te invita la o noua si vibranta calatorie catre propria vitalitate, senzualitate si energie cu care deseori pierdem contactul.

Workshop deschis tuturor, de la incepatori la experti, cupluri sau single. De altfel, parcursurile de TantraMeditation cu Kiran & Jivan sunt mereu diferite si se adreseaza tuturor celor interesati de constientizare, regasire, dezvoltare/ evolutie sau transformare personala si de aducerea unei calitati meditative si tantrice in viata de zi cu zi.

Cursurile si retreat-urile TantraMeditation cu Kiran & Jivan sunt o invitatie la o calatorie si deschidere catre noi insine, catre ceilalti si catre viata prin exercitii de prezenta, dans, miscare constienta si exprimare corporala, meditatii active si interactive, exercitii tantrice de constientizare corporala, emotionala si energetica, tehnici tantra de meditatie si respiratie.
***

Despre traineri:
Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata cu practica tantra si meditatia in general. Practica lor personala din ultimii 20 de ani a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii active, ritualuri samanice si tantra. Pentru ei tantra este un mod de a fi, este o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustin impreuna seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala, terapie experientiala si trance dance. In evenimentele pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare, profunzime, iubire si confidentialitate. S-au specializat in si colaboreaza cu binecunoscute institute si scoli internationale din domeniul meditatiei, dezvoltarii personale si terapiei experientiale. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor au sustinut cursuri si in Spania, Rusia, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India. Mai multe despre Kiran & Jivan gasiti direct pe pagina lor oficiala:
https://www.facebook.com/KiranandJivan/
***

Investitia ta: 680 lei
*Include: participarea, materialele folosite la workshop, ceaiuri organice, fructe & snacks-uri sanatoase.

Inscrieri: [email protected], WhatsApp +40 728 775 498 (Kiran)
*Locuri limitate la 40 de participanti. I
**Inscrierea devine valida dupa achitarea costului de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere.

Ofera-ti un weekend plin de magia reconectarii la corp, simturi si energie prin exercitii, practici, ritualuri si meditatii tantra!