Loading Evenimente

4 martie 2020 | 19:00 - 21:00

Sunete cu Radacini – seara de meditatie samanica

SUNETE CU RADACINI – seara de meditatie cu toba samanica si throat-singing siberian cu Alexandru Anton – Relaxeaza-te si hai calare pe sunet prin universul interior!

Lasa-ti celulele sa danseze. Sunetul este un mijloc excelent de interiorizare si de trezire la viata a simturilor. Cantecul venit din inspiratie te va spala de stres si iti va aduce claritatea cu care poti gasi solutii la provocarile vietii moderne, iti va oferi chei pentru lacatele tale interioare.

Atunci cand mintea rationala este relaxata, putem merge dincolo de limitarile ei si atunci ceea ce se numeste „miraculos” devine natural. Putem accesa simturi si dimensiuni din noi pe care nu stiam ca le avem, si astfel apar resurse pentru ceea ce percepeam pana acum ca este imposibil.

Calitatea libera si intuitiva a cantecului are forta sa trezeasca in fiecare dintre noi potentialul natural: starea de iubire si putere in armonie si conectare cu tot ce ne inconjoara.
Instrumentele vor fi vocea stiutoare de throat-singing siberian si alte stiluri stravechi, toba samanica si alte instrumente traditionale precum fluierul si dramba.
.
Vino daca iti doresti:
– impamantare si trezirea energiei vitale
– relaxare profunda prin vibratia traita la nivel celular
– activarea abilitatii de autovindecare a organismului
– dizolvarea stresului si a emotiilor stagnante
– redescoperirea claritatii mentale
– reconectarea la starea de libertate.
.

• Data: 4 martie, orele 19:00 – 21:00
• Locatie: Hermitage, str. Mihai Eminescu, nr. 127, Bucuresti
• Cost: 75 lei
.
Inscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwve8OBvRirKqlS8nMGPDAor5E_8bDMqD5_DR7ITmd2Exoug/viewform?vc=0&c=0&w=1
.
Despre culegatorul de sunete Alexandru Anton:
„Crescut atat la oras, cat si printre cantecele si jocurile satului romanesc, am fost dintotdeauna fascinat de natura si de oameni. O criza personala mi-a aratat ca potentialul meu era mult mai variat decat credeam si ca aveam nevoie sa imi simt si sa imi exprim trairile (nu doar sa gandesc) – prin scris, pictura, cantec, dans – nu conteaza cum, doar sa o fac, daca am vreo pretentie la sanatate, echilibru, armonie. Pasul de cotitura s-a manifestat apoi prin urmarea cursurilor facultatii de psihologie si s-a continuat prin formari in metode de lucru cu transa, constelaţii familiale si vindecarea traumei transgeneraţionale. In 2010 am avut primul contact cu cantarea guturala siberiana (throat-singing) si de-atunci am ramas fascinat de aceste sunete si de efectul lor profund asupra constiintei. Am calatorit apoi la patria cantarii guturale, la samanii din Siberia – Republica Tuva, iar in 2016, fascinat si mai mult de metodele stravechi de conectare cu natura, am mers in Republica Sakha (Yakutia), in estul extrem al Siberiei, pentru o imersie in natura si vindecarea traditionala. Apoi in 2019 in Republica Altai si in Mongolia am redescoperit frumusetea, puterea si vastitatea naturii exterioare si interioare. In urma acestor experiente, mi-am dezvoltat pasiunea de a trezi la viata prin cantec si dans, de a redescoperi fiinta umana ca pe o manifestare naturala libera si constienta.”

Va asteptam cu drag, de cantec, de oameni, de viata!