Loading Evenimente

24 septembrie 2019 | 18:30 - 21:30

Siguranta si blandete, Cerc de vindecare pentru femei

De multe ori asociem vindecarea si schimbarea cu momente grele, chiar traumatizante uneori, cu lacrimi, suferinta si durere, insa aceasta nu trebuie sa fie întotdeauna realitatea.

Calea femeii este una a curgerii, uneori mai line, alteori mai învolburate, însa curgerea este necesara în vietile noastre si, din pacate, cele mai multe dintre noi nu am învatat de la scoala sau din familie ce înseamna o curgere sanatoasa, în armonie cu trupul, sufletul si spiritul nostru.

De aici apar uneori situatii abuzive si dureroase, sau pur si simplu stagnarea si starea de apa statuta.

Astfel, va invit marti, 24 septembrie 2019, sa exploram într-un mod bland si armonios, cum se manifesta aceasta stare de curgere si cum ne poate aduce protectie atat noua cat si familiilor noastre, cum vindecarea poate veni într-un mod lin si firesc.

Va invit sa simtiti pe propria piele cum, în ritmul cantecelor sacre, putem simti curgerea vietii si siguranta deplina.

Vom canta, ne vom inspira si sprijini reciproc pentru a gasi forta de care avem nevoie pentru a face acele schimbari care ne vor face viata sa curga.

Aduceti cu voi tobe, zuruitori, sau orice alte instrumente cu care lucrati în practica voastra spirituala si nu în ultimul rand – o inimă deschisa.

Va asteptam cu drag!
***

Facilitator: Ioana-Maria Iliut

Despre facilitatoarea acestei seri, puteti gasi informatii suplimentare aici: https://vindecarepentrufemei.wordpress.com/2015/02/04/despre-mine/

Locatia : Hermitage Urban.Spiritual.Hub, str. Mihai Eminescu, nr. 127, Bucuresti

Contributia dumneavoastra pentru aceasta întalnire deosebita va fi de 80 RON.

Programul:
18:30 – 21:30, cu pauza de confort

Detalii si înscriere : [email protected]

Intrucat numarul participantelor este limitat, este necesara înscrierea prin email.

Ocuparea locurilor se va face în ordinea înscrierii.

* Pentru mai multe detalii, va invit sa accesati pagina de facebook: Cantece si ceremonii de vindecare pentru femei, la adresa: www.facebook.com/ceremoniidevindecarepentrufemei/
sau blogul nostru: www.vindecarepentrufemei.wordpress.com