Loading Evenimente

21 decembrie 2019 | 17:00 - 19:30

Shaman’s Heart, TranceDance Journey on Winter Solstice

Te invitam cu bucurie sa onoram impreuna solstitiul de iarna prin practica Shaman’s Heart, o calatorie interioara sustinuta de elemente din tantra, meditatie si Trance Dance- un mix de miscare corporala, ritmuri dinamice de toba, tehnici de respiratie, intentia pe care o punem in ritual/ dans si – mai ales- folosirea unei banderole (pentru ochi)- impreuna stimuland o stare de transa care duce la claritate mentala, deschiderea altor simturi decat cel vizual, vigoare fizica si bunastare generala.

Prin acoperirea ochilor cu o baderola, Trance Dance provoaca dansatorul sa-si deschida celelalte simturi decat cel vizual, sa se lase condus de muzica intr- o calatorie interioara ce nu este limitată la percepţiile noastre obişnuite ale spaţiului/timpului.

Shaman’s Heart se regaseste in fiecare dintre noi. Metoda este o meditatie ritual neo samanic prin respiratie si dans ce iti ofera spatiu sa fii doar tu insuti, fara masti, fara pretentii…Poti veni fara sa fie necesara vreo explicatie sau vreo analiza, vino doar sa exprimi si sa traiesti dansul fiintei tale. Respiratia si Dansul fac parte din noi, din viata, totul se misca si coexista intr-un ritm…Nu e nevoie sa ‘stii’ sa dansezi sau sa stii pasi de dans pentru a participa, practica Shaman’s Heart este o calatorie interioara. Este o calatorie sustinuta de o tehnica energizanta de respiratie, miscare, dans liber si intuitiv, diferite ritmuri de toba si banderola care ne acopera ochii pentru a fi conectati la noi insine, la ce simtim.

Cu cat dansam mai mult cu atat mai mult ne relaxam in orice aspect din viata noastra. Recreind ritualuri ancestrale de vindecare si transformare, folosind tehnici si metode contemporane, practica Shaman’s Heart este o celebrare a vietii asa cum ni se ofera ea, o scufundare in inconstient si in spatiul inimii. O intoarcere catre noi insine, catre radacinile noastre, catre casa noastra interioara…

Vino sa te onorezi, sa te celebrezi pe tine, sa fii tu insuti fara constrangeri, sa calatoresti catre si dincolo de tine …

KIRAN (Romania) şi JIVAN (Portugalia) au o practica personala de peste 20 ani cu diferite metode de miscare si de transformare interioara. Exploreaza ritualuri samanice de 12 ani, din 2008 ghideaza si sustin impreuna sesiuni si workshop-uri experientiale de miscare, dans, exprimare si constientizare corporala si emotionala, meditatie. Au adus si raspandit in Romania Ritualul Trance Dance ca si practica regulata din 2010. Inspirati de practica lor personala cu tantra si meditatia, inspirati de explorarea dansului si miscarii ca si metoda de relaxare, echilibrare si chiar vindecare, inspirati de tehnicile lui Osho (initiatorul folosirii muzicii, banderolei si dansului ca metode de explorare, transformare si meditatie) si de Frank Natale (creatorul Ritualului Trance Dance asa cum se practica astazi), Kiran & Jivan au creat practica Shaman’s Heart. In ghidarea si sutinerea practicii Shaman’s Heart incorporeaza elemente din practica lor de meditatie, terapie experientiala orientata pe corp, samanism si tantra.
Mai multe pe pagina lor: https://www.facebook.com/KiranandJivan/

Investitia ta: 120 lei
~Pe langa participare, costul include ceai, fructe si snacks-uri sanatoase pe care le vom savura la sfarsitul ritualului 🙂

Inscrieri la: [email protected], WhatsApp/ Tel +40 728 775498 (Kiran)
***Inscrierea este valida dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii pentru plata la inscriere.
***LOCURILE SUNT LIMITATE LA 36 DE PARTICIPANTI!***

*Va rugam sa fiti la sala cu 15 minute inainte de incepere pentru a va schimba (daca e nevoie), pentru facilitarea accesului in sala si pentru a fi in spatiu intr-un mod confortabil.
*Va invitam sa aveti haine lejere de schimb (care sa nu va incomodeze in miscare/ dans) si aduceti-va propria bandana/ baderola daca aveti. Vom avea si noi banderole.
………
„Trance Dancing fills you with PASSION, ENERGY and the ECSTASY of life. Shamanic Trance Dancing has been practiced for thousands of years. Through breath, movement and rhythm we begin to SEE WITH THE SENSES rather than the eyes. We call our ‘soul parts’ home to our bodies where they belong. Spirit returns. Tremendous energy awakens. Healing occurs.”- Frank Natale

~Let Your Wild Heart Dance~