Loading Evenimente

10 ianuarie 2020 | 19:00 - 21:00

Seara de Dans si Meditatie la Luna Plina

Dragi exploratori, in prima luna plina din 2020 va invitam la o seara meditativa de purificare si deschidere energetica catre necunoscutul Existentei si experientelor noului an. O invitatie sa ne bucuram impreuna de o simpla ceremonie de purificare energetica, de dans tribal si o meditatie speciala si profunda ce ne reconecteaza la cel de-al 3-lea ochi – intuitie, claritate, intelepciune. Vom explora o meditatie ce ne relaxeaza profund, dizolva ce are nevoie sa se dizolve in corpul si mintea noastra si ne conecteaza la misterul si energia creativa a vietii.

Va invitam sa dansam si sa meditam sustinuti de energia lunii pline, bucurandu-ne de spatiul meditatiei impreuna. Sala de meditatie va fi pregatita special in acest sens. Tu doar vino sa te relaxezi profund, s ate reconectezi la tine si sa meditezi.

O experienta meditativa ce iti poate aduce o noua constientizare, armonie, incredere, blandete, integrare si liniste in corp, minte si inima. O experienta de reintoarcere acasa, in interiorul fiintei tale.

Despre facilitatori:
Kiran si Jivan au o experienta de peste 20 de ani cu explorarea si practica meditatiei ca stare. Practica lor personala a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii active, ritualuri samanice si tantra. Pentru ei meditatia este un mod de a fi, o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustin impreuna workshop-uri si retreat-uri experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, respiratie constienta, terapie experientiala si trance dance. In evenimentele pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare, profunzime, iubire si confidentialitate.
Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania si Spania. Pe parcursul anilor au sustinut cursuri si in Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, Rusia si India.
Mai multe despre Kiran & Jivan gasiti direct pe pagina lor oficiala:
https://www.facebook.com/KiranandJivan/
*****
Investitia ta: 100 lei
*Include: participarea, materialele folosite, ceaiuri organice, fructe & snacks-uri sanatoase.

Inscrieri: [email protected], Tel/ WhatsApp +40 728 775 498 (Kiran)
*Locuri limitate la 40 de participanti. Inscrierile se fac pana pe 8 ianuarie in limita locurilor disponibile.

**Inscrierea devine valida dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere.

Let this dance & meditation circle nourish your being and welcome the light of the new year. Let this full moon energy illuminate any darkness, density or limiting beliefs and patterns still needing to be released…
******
‘The full-moon night is the best for meditation. Many people who have become buddhas have attained their enlightenment on the full-moon night, even Buddha himself. It may have been a coincidence, but it is significant to remember: he was born on the full-moon night, he became enlightened on the full-moon night and he died on the full-moon night. Be alert and use every possibility to help you go in.’ – Osho, The Dhammapada: The Way of the Buddha