Loading Evenimente

11 decembrie 2019 | 19:30 - 21:30

Rhythmorphosis (cele 5 ritmuri)

Tumbao

„A te simti bine în propria piele” nu este deloc o metafora pentru mine. Pentru ca nu corpul tau devine mai expresiv si mai tonic, ci Tu însuti.” Orlando Petriceanu

Rhythmorphosis este inspirat din conceptul Gabriellei Roth – „the 5 rhythms” si construit pe colaborarea dintre participanti si muzicieni. Cu alte cuvinte trecerea de la un ritm la altul se face functie de starea grupului. Muzica este o fuziune de tribal, afro, funck, heavy metal, salsa si orice alte ritmuri ne inspira starea grupului.

Te invitam sa iei parte la un proces TRANSFORMATIONAL prin MISCARE si DANS.

Dansul însemna miscare, curaj, emotie, respiratie, viata.

Prin dans iti etalezi credintele si comunici la nivel simbolic adevarul tău. Chiar si atunci cand esti blocat si stai nemiscat corpul tau exprima ceea ce simti – printr-un dans simplu sau complex al muschilor pe care îi activezi inconstient printr-un proces neurologic complex.

De multe ori când suntem napaditi de ganduri sau frustrati, activitatea cerebrala este intensa si uitam complet de corp, uitam ca acesta este un paratrasnet al emotiilor. Dansul presupune miscare, iar miscarea înseamna conectare la propriul corp. Iar cand emotiile sunt constient manifestate prin dans exprimam ceea ce suntem.

Astfel noi, TUMBAO, te asteptam la o meditatie activa prin dans în stilul tau.
Noi vom canta live în functie de starile participantilor, iar fluxul muzicii este menit sa te ajute parcurgi intinerariul celor 5 ritmuri. Afro, Experimental, Oriental, Rock, Hard rock, Reggae, Ska, Jazz – poate fi orice – tu vei fi sursa noastra de inspiratie. De asemenea, va exista si consiliere de tip sidecoach pe tot timpul experientei.

Cele 5 ritmuri:
FLUX – cotidianul
STACCATO – decizii pentru tin
HAOS – spontaneitate – repozitionare
LIRIC – ludic, conexiuni
LINIȘTE – Timpul tau.

Este o experienta puternica, transformatoare prin care notiuni precum agresivitate, vulnerabilitate sunt luminate si exprimate într-un cadru sigur. O experienta prin care realizezi ca regulile se formeaza cu acordul fiecaruia si ca existenta regulilor create din autenticitate nu face altceva decat sa genereze contextul pentru joaca, pentru experimentare. Aici în acest context emotiile nu au semnul plus sau -..

Detalii în linkul de mai jos:
https://mailchi.mp/9ddf518993cf/rhythmorphosis