Loading Evenimente

3 martie 2020 | 19:15 - 21:00

Rhythmorphosis 3-3-3

Rhythmorphosis, a treia experiență în 3 a III a 2020 – Te invităm să iei parte la un proces TRANSFORMAȚIONAL prin MIȘCARE și DANS, ediție specială pentru femei și cupluri – Dansul însemnă mișcare, curaj, emoție, respirație, viață!

Prin dans îți etalezi credințele și comunici la nivel simbolic adevărul tău. Chiar și atunci când ești blocat și stai nemișcat corpul tău exprimă ceea ce simți – printr-un dans simplu sau complex al mușchilor pe care îi activezi inconștient printr-un proces neurologic complex.

De multe ori când suntem năpădiți de gânduri sau frustrați, activitatea cerebrală este intensă și uităm complet de corp, uităm că acesta este un paratrăsnet al emoțiilor. Dansul presupune mișcare, iar mișcarea înseamnă conectare la propriul corp. Iar când emoțiile sunt conștient manifestate prin dans exprimăm ceea ce suntem.

Te invităm așadar, la o meditație activă prin dans în stilul tău.

Noi vom cânta live în funcție de stările participanților, iar fluxul muzicii este menit să te ajute să parcurgi intinerariul. Intinerariul pe care ți-l propunem este:

Daily – cotidian
Attiutude – decizii ferme
Nonsense – transformare
Course – joacă-te
Ether – liniște

Este o experiență puternică, transformatoare prin care noțiuni precum agresivitate, vulnerabilitate sunt luminate și exprimate într-un cadru sigur. O experiență prin care realizezi că regulile se formează cu acordul fiecăruia și că existența regulilor create din autenticitate nu face altceva decât să genereze contextul pentru joacă, pentru experimentare. Aici în acest context emoțiile nu au semnul + sau -..

Rezervă-ți loc la Rhythmorphosis:

165 ron
99 ron preț special pentru Femei
120 ron preț pentru cuplu

rezervă-ți locul plătind 50 ron sau integral până în data de 27 februarie 2020 în contul RO98INGB0000999906616099, pe numele Orlando Ștefan Petriceanu Cutină