Loading Evenimente

20 octombrie 2019 | 10:00 - 18:30

OSHO® Meditations eXperience

Te invitam la explorare, regenerare, revitalizare si redescoperire personala prin meditatii OSHO®. O calatorie interioara susținută de explorarea si sustinerea starii naturale de meditatie, stare ce face parte din fiinta noastra. O zi in care vom explora atat meditatii active (prin miscare, respiratie constienta, dans) si cat si meditatii pasive (tehnici de meditatie in care corpul nu se misca).

Meditatiile active OSHO® sunt tehnici de meditatie ce combina miscarea cu nemiscarea si ne sustin mai intai sa ne descarcam stresul sau oboseala din corp si din minte ca apoi sa ne relaxam, sa ne reconectam la sursa de energie si tacere din interior.
Sunt tehnici ce iau în calcul agitaţia, oboseala, stresul şi tensiunea noastră cronică şi sunt concepute special pentru a se adresa acestor provocari ce sunt deseori acumulate in corp.
Paşii din cadrul fiecărei meditaţii active ne despovărează, ne elibereaza mai intai energia astfel încât nimic să nu ne stea în cale atunci când vrem să fim tăcuţi şi relaxaţi, prezenţi, alerţi.
Aceste tehnici de meditatie bazate pe mişcare pot fi văzute si ca un mod de a ne „acorda” la noi înşine, la esenta noastra.

Toate Meditatiile Active OSHO® au cel puţin o etapă activă – de exemplu: dans, tehnica de respiraţie, scuturarea corpului, exprimare verbală, alergare şi aşa mai departe – care apoi te conduc, uşor şi natural, într-o fază pasivă de nemiscare si liniste.
Meditațiile active sunt si un mod plăcut de a ne începe sau încheia ziua, trezindu-ne corpul și simțurile, centrându-ne in interior, deschizând porți către o stare de relaxare si prezență.
Meditatiile Active OSHO® au fost concepute pentru a debloca și activa energia vitala naturală ce se regaseste in fiecare dintre noi.

Exact ca electricitatea, meditatia este un fenomen universal- electricitatea lumineaza in exterior, meditatia aduce lumina in lumea interioara.

Desi meditatia in sine nu este o tehnica, sunt multe metode ce ne sustin sa deprindem, sa exploram si sa extindem constientizarea si starea de prezenta in viata de zi cu zi, moment de moment. Cand aceasta calitate a constientizarii si prezentei creste, poate fi un bun prieten oriunde esti- la birou, intr-o intalnire, acasa, la metrou…oriunde.

Iti propunem sa exploram impreuna o materie fascinanta, cu multe aspecte si culori: geografia fiintei, geografia lui A FI…
Dincolo de tehnicile de meditatie pe care le vom explora, aceasta experienta ofera un spatiu si un cadru de practica a meditatiei prin tot ce facem si suntem…

Te invitam la explorarea si extinderea constientizarii prin cea mai fascinanta calatorie pe care o putem avea: aventura interioara prin intermediul meditatiei.

Despre facilitatori:
Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata de peste 20 de ani cu practica meditatiei in general. Explorarea si practica lor personala a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii si procese meditative Osho, ritualuri samanice de meditatie si meditatii sociale Humaniversity. Kiran si Jivan traiesc meditatia ca o calitate a fiintei, o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustin impreuna sesiuni si workshop-uri experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (emotional release), terapie experientiala orientata pe corp si ritualuri samanice. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor au sustinut sesiuni si cursuri de meditatie in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India, Rusia. In workshop-urile pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, transformare, acceptare si prezenta.

Investitia ta:
ALL: 250 lei
*1/2 zi (10.00- 13.00/ 14.30- 18.30): 150 lei
*1 sesiune de meditatie: 50 lei

*Contributia include: materiale folosite pe parcursul workshop-ului, pauzele de ceai, fructe si snacks-uri sanatoase ce vor fi oferite in pauze

Inscrieri: [email protected], WhatsApp/ Tel +40 728 775 498 (Kiran)
*Locuri limitate la 40 de participanti. Inscrierile se fac pana pe 12 Octombrie
*Inscrierea devine valida dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere.

Va invitam la un altfel de self- investment: relaxarea si scufundarea in A FI, regasirea si explorarea de sine prin meditatie ~

‘Meditation has a beginning, but no end. It goes on and on, for infinity, for eternity. Mind is a small thing; meditation makes you part of existence. It allows you the freedom of becoming one with the whole.’ – Osho