Loading Evenimente

15 decembrie 2019 | 10:00 - 14:30

OSHO® Meditations Experience & Singing Circle

Te invitam la explorare, regenerare, revitalizare si (re)descoperire personala prin meditatii active si cerc de cantat. O calatorie interioara susținută de explorarea si sustinerea starii naturale de prezenta, stare ce face parte din fiinta noastra. In prima parte vom explora doua frumoase meditatii active OSHO® – Nadabrahma Meditation (meditatie de inspiratie tibetana) si No Dimensions Meditation (meditatie de inspiratie sufi) – iar in a doua parte ne vom bucura de un Singing Cicrle sustinut de Sega (Charaiveti).

Detalii despre Meditatia Nadabrahma:
https://www.osho.com/meditate/active-meditations/nadabrahma-meditation

Detalii despre Meditatia No Dimensions:
https://www.osho.com/meditate/active-meditations/no-dimensions-meditation

Meditatiile active OSHO® sunt tehnici de meditatie ce combina miscarea cu nemiscarea si ne sustin mai intai sa ne descarcam stresul sau oboseala din corp si din minte ca apoi sa ne relaxam, sa ne reconectam la sursa de energie si tacere din interior. Sunt metode ce iau în calcul agitaţia, oboseala, stresul şi tensiunea noastră cronică şi sunt concepute special pentru a se adresa acestor provocari ce sunt deseori acumulate in corp. Aceste tehnici de meditatie bazate pe mişcare pot fi văzute si ca un mod de a ne „acorda” la noi înşine, la esenta noastra.

Meditațiile active sunt si un mod plăcut de a ne începe sau încheia ziua, trezindu-ne corpul și simțurile, centrându-ne in interior, deschizând porți către o stare de relaxare si prezență.  Meditatiile Active OSHO® au fost concepute pentru a debloca și activa energia vitala naturală ce se regaseste in fiecare dintre noi.

Iti propunem sa exploram impreuna o materie fascinanta, cu multe aspecte si culori: geografia fiintei, geografia lui A FI…

Despre facilitatori:
Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata de 25 de ani cu practica meditatiei in general. Practica si lucreaza cu meditatiile si metodele Osho de 16 ani. Explorarea si practica lor personala a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii si procese meditative Osho, ritualuri samanice de meditatie si meditatii sociale Humaniversity. Kiran si Jivan traiesc meditatia ca o calitate a fiintei, o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustin impreuna sesiuni si workshop-uri experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (emotional release), terapie experientiala orientata pe corp si ritualuri samanice. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor au sustinut sesiuni si cursuri de meditatie in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India, Rusia. In workshop-urile pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, transformare, acceptare si prezenta.

SINGING CIRCLE CU SEGA (CHARAIVETI)
Sega este cunoscut pentru bestsellerurile sale, “Namaste în India” și “Namaste în Nepal”, romane publicate în 2012, respectiv 2013, la editura Humanitas. În lumea Osho, e cunoscut drept Charaiveti, tipul din România, care adoră să cânte la chitară în Buddha Grove, mai ales în perioada musonului indian. Chitarist ritmic în cadrul departamentului muzical din Osho International Meditation Resort și membru al unei formații cu care cântă la festivalurile Osho, de muzică și meditație, Charaiveti revine la București pentru a facilita un nou Singing Circle. Ești invitat să participi la această aventură muzicală și deopotrivă meditativă, abordând alături de Charaiveti o selecție de cântece sannyas, menite să te ajute să creezi în inima ta un spațiu de vindecare, unde să poți trăi bucuria întâlnirii cu tine însuți, în armonie. Nu se cere talent muzical și nici experiență muzicală prealabilă.

Contributie:
All: 150 lei
*1 sesiune de meditatie: 60 lei
*Singing Circle only: 70 lei (13.00- 14.30)

*Se poate participa si partial la una dintre meditatii. Urmariti detalii pe pagina evenimentului.
*Contributia include: materiale folosite, pauza de ceai, fructe si snacks-uri sanatoase

Inscrieri: [email protected], WhatsApp/ Tel +40 728 775 498 (Kiran)
*Locuri limitate la 40 de participanti.
*Inscrierea devine valida dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere.

Va invitam la un altfel de self- investment: relaxarea si scufundarea in A FI, regasirea si explorarea de sine prin meditatie & Singing Cicrle ~