Loading Evenimente

9 martie 2020 - 29 martie 2020 | 07:00 - 08:30

ANULAT OSHO® Dynamic Meditation

Va invitam cu bucurie la programul meditativ al primaverii: 21 de zile de practica, explorare si transformare prin Meditatia Dinamica OSHO! Expertii spun ca dureaza minim 21 de zile sa schimbam un comportament. Mintea si corpul au nevoie de 21 de zile sa se schimbe complet, sa se miste intr-o alta directie sau sa se reinnoiasca, sa se regenereze.

Acest parcurs de 21 dimineti succesive lucreaza cu fiinta umana in ansambul ei, incluzand corpul, mintea, emotiile si energia. Pe parcursul procesului, prin ghidarea facilitate si prin propria experienta directa a practicii de meditatie, vei atinge, vei elibera si poate chiar curata cauzele stresului, durerii (emotionale), maniei, depresiei si bolii din corp si din minte. Asta va crea apoi in mod natural o conectare profunda la puterea ta interioara si la iubirea de sine.
Programul intensiv de 21 de zile de practica a Meditatiei Dinamice OSHO® este conceput sa creeze o noua dimensiune in viata ta, dimensiune ce iti va schimba perceptia despre tine si despre lumea inconjuratoare. Prin practica ta dedicata si onesta te vei redescoperi. Deschizand poarta catre inconstientul tau, iti vei transforma energia in mai multa constientizare si tacere si vei incepe sa iti traiesti manifestandu-ti adevarul, bucuria de viata, sanatatea si creativitatea.

Te invitam alaturi de noi sa explorezi o metoda profunda de detoxifiere a corpului, mintii si sufletului: Meditatia Dinamica OSHO®! Vino sa iti incepi ziua cu un WORKOUT HOLISTIC de dimineata, o ora de FITNES EMOTIONAL ce iti ofera purificare, claritate interioara, revitalizare si energizare.

Aceasta tehnica de meditatie activa dureazǎ o orǎ şi are 5 etape:
• Respiratia Focului
• Exprimare corporala si emotionala ~ Catharsis
• Centrare – prin salt pe loc, cu bratele sus
• Tacere si Nemiscare
• Celebrare prin dans liber

Fiecare sesiune este diferita ca experienta si (poate) cuprinde: exerciiţii de încǎlzire a corpului, explicaţie şi demo (cu aprofundarea fiecarei etape de la zi la zi), efectuarea practicii si un ceai cald informal dupa. La sfarsitul programului de 21 de dimineti succesive vom avea un sharing circle.

Meditatia Dinamicǎ OSHO® este un proces corporal, mental si energetic complex, ce include atât metode de (psiho)terapie- exprimarea emoţiilor – cât şi de meditaţie. Este o tehnicǎ foarte activǎ şi energizantǎ ce mai intai iti deblocheazǎ respiraţia, corpul, energia din interior, etape urmate de tǎcere, observare (witnessing) şi dans intuitiv.
Fiecare participant va fi sustinut pe parcursul procesului in functie de nevoile individuale.

Cateva dintre beneficile acestei practici moderne de meditatie:
• Oxigenarea creierului si a tuturor celulelor
• descarcarea stresului din corp şi din minte
• te eliberezi, te exprimi fara limite
• inveti o metoda revolutionara de WORKOUT HOLISTIC
• intri in contact cu surse interioare nebanuite de vitalitate si energie
• te poti redescoperi
• bunastare fizica, mentala si emotionala
• claritate in viata de zi cu zi
• creeazǎ spaţiu în interior pentru relaxare si tǎcere
• detoxifierea din toate punctele de vedere: corporalǎ, emoţionalǎ, mentalǎ
• experimentezi o tehnica de meditatie prin miscare

Mentiuni:
• Program intensiv de 21 dimineti successive, 9- 29.03, 07.00 – 08.30. In eveniment apare doar 9-22.03 pentru ca FB nu permite crearea de evenimente ce dureaza mai mult de 2 saptamani 🙂
• Puteti participa la toata seria de 21 de zile sau la serii de cate 7 zile consecutive (9- 15.03/ 16- 22.03/ 23- 29.03)
• Practica se face pe stomacul gol (poti bea apa/ ceai si manca un fruct inainte). Oferim zilnic ceai, fructe si snacks-uri dupa incheierea practicii.
• Este recomandat sa aveti haine lejere/ sport de schimb si sosete de stat in sala.

Despre facilitatori:
Jivan si Kiran practica Meditatia Dinamica OSHO de 16 ani si o faciliteaza de 13 ani. Au o experienta bogata si variata in lucrul cu oamenii, din 2007 sustin impreuna seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (emotional release), terapie experientiala si trance dance. S-au specializat in si colaboreaza cu binecunoscute institute si scoli din domeniul meditatiei, dezvoltarii personale, terapiei corporale si terapiei experientiale din India, Olanda, Italia, Costa Rica, USA, Bali. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor au sustinut cursuri si sesiuni in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India, Rusia, Bali. In seminariile pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare si prezenta.

Investitia ta:
ALL (21 zile): 800 lei
2 saptamani (14 zile consecutive): 580 lei
1 saptamana (7 zile consecutive): 310 lei
*Include: participarea, materialele folosite pe parcursul programului, ceaiuri organice, fructe & snacks-uri bio sanatoase ce vor fi savurate dupa practica

Inscrieri: [email protected], whatsapp 0728 775 498 (Kiran)
*Inscrierile se fac pana pe 7 martie si devin valide dupa achitarea contributiei de participare.
*Inscrierea si participarea se face la (par)cursul de minim 7 dimineti succesive, fiind un proces de transformare corporala, mentala, energetica si interioara. Minim 7 dimineti succesive sunt importante pentru a simti o evolutie si a vedea efectele practicii in viata de zi cu zi.

Intampina primavara cu o metoda revolutionara de meditatie prin miscare ce iti purifica si energizeaza corpul fizic, mental, emotional si energetic!
~More Energy, More Silence~