Loading Evenimente

22 martie 2020 | 20:00 - 21:30

ANULAT Nadayana Live, Handpan & Gong

Nadayana
0721 308 045

Printr-o expresivitate autentica, o amprenta originala si carismatica, Nadayana translateaza vocile angelice ale unor instrumente muzicale exotice si rare precum Pantam/ Handpan si Gong intr-un momentum, intr-o experienta care transcende granita dintre artist si sunet.

Remarcandu-se cu clipuri video ale unor piese de o sensibilitate rara precum “Towards the Light” si “With You”, Nadayana este un proiect muzical de referinta in spectrul new-age si recunoscut mondial pentru originalitatea sa.  Clipurile sale sunt apreciate in toate colturile lumii ajungand la peste 10.000 de vizualizari zilnice.  Pasiunea pentru teatru si film i-au adus multe colaborari printre care si cu binecunoscutul regizor si coregraf Razvan Mazilu la piesa Cartea Junglei in cadrul Teatrului German de Stat. De asemeni, in anul 2016, Nadayana a primit o nominalizare la Idyllwild International Festival Of Cinema în Los Angeles, California pentru coloana sonoră a filmului „The Boatman”.

Experienta Nadayana este un izvor de sonoritati vindecatoare care prin puterea improvizatiei se reinoieste de fiecare data si ne poarta astfel inapoi catre esenta fiintei… este Calea Sunetului Interior.

YOUTUBE VIDEO LINKS

https://www.youtube.com/watch?v=tJXmwHblTMY
https://www.youtube.com/watch?v=350cFsdxTu0
https://www.youtube.com/watch?v=Bgnpv2zCaLM

OFFICIAL LINKS

Instagram: https://www.instagram.com/nadayanamusic/
Facebook: https://www.facebook.com/nadayanamusic/
Youtube: https://www.youtube.com/nadayana
Website: http://nadayana.com/

PARTICIPARE
50 ron

Nu este necesara inscrierea, veniti direct la eveniment.