Loading Evenimente

1 martie 2020 | 19:00 - 20:00

Jocul egoului, teatru

Atata timp cat traiesti viata asta din ego, tot ce vei atinge va contine frici sau dorinte.

Ce este egoul?

Unii ar spune că este o voce în capușorul nostru care nu tace niciodată. Vocea care îti spune ca nu poti, ca nu esti suficient sau din contra, ca esti special, ca esti mai bun decât ceilalti oameni. Acea voce care produce separare, conflict si suferinta.

Te invit sa descoperi cum arata egoul. Sa îl vezi pentru ca apoi sa îl poti recunoaste si sa nu te mai identifici cu el.

Liber cu adevarat este acela care a iesit de sub robia mintii.

*
*
*

Distributie:
Catalin Popa
Cristina Stoian

Catalin Popa este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica “I. L. Caragiale” din Bucuresti, iar în prezent profeseaza ca actor, trainer si entertainer. Practica meditatia si yoga de peste 10 ani si îsi doreste ca prin teatru sa împartasesca din cunostintele si experientele pe care le-a acumulat în zona cautarilor spirituale.

Cristina Stoian, este instructoare de yoga. A locuit o perioada de 4 ani în Asia, unde a si intrat în contact pentru prima oara cu yoga, iar apoi la întoarcerea ei în tara a devenit practicanta si instructoare. Este plină de energie pozitiva radianta, mereu cu zambetul pe buze si îi place mult sa danseze.

*
*
*

Participare: 50 ron
Inscriere online: https://docs.google.com/forms/d/1WdxA42KIRoMep9PagEW2h1GkMMQK_jMWXs3BomVoa_k/edit?ts=5e45326d

*
*
*
In sala se intra fara încaltaminte. Va rugam sa veniti cu 10-15 min înainte de începerea spectacolului.

Va asteptam cu drag!