Loading Evenimente

17 septembrie 2019 | 18:45 - 21:15

Inapoi la Armonie cu TRE® Tension and Stress Release Exercises

TRE Romania

Stiai ca organismul tau are toate uneltele necesare pentru a reveni la starea naturala de armonie si relaxare dupa ce a experimentat o perioada stresanta sau chiar un eveniment traumatic? Ai observat ca dupa o perioada stresanta resimti in corp diverse tensiuni sau dureri, sau un nivel de energie scazut, sau o sensibilitate crescuta la diverse afectiuni fizice?

Este deja binecunoscut faptul ca stresul nu este doar in capul nostru, ci este un raspuns neurofiziologic al INTREGULUI ORGANISM, raspuns ce implica muschii, organele, sistemul nervos cat si pe cel endocrin.

De aceea eliberarea de stres este cu adevarat eficienta doar prin implicarea intregului CORP in procesul de refacere. Pentru ca organismul nostru este dotat atat cu resurse ca sa faca fata stresului, cat si cu capacitatea de a se relaxa si de a-si reface resursele consumate in perioada stresanta.

Cheia este sa stim cum sa accesam aceasta abilitate naturala a corpului de a se intoarce la armonie!

In cadrul evenimentului ~ Inapoi la Armonie cu TRE® ~ te invitam sa iti reamintesti cum este sa te simti relaxat si ‘acasa’ in propriul corp si sa re-cunosti resursele interioare care doar astepta sa fie pornite pentru a te sustine sa-ti traiesti viata cu si mai multa armonie!

TRE® sau Exercitii de Eliberare a Tensiunii & Traumei este o serie simpla si inovatoare de exercitii ce sustin corpul in eliberarea tiparelor de stres, tensiune si trauma.

Creat de dr. David Berceli, PhD, TRE® activeaza reflexul natural de tremur sau vibratie al organismului, intr-un mediu de respect si siguranta, vibratie care deblocheaza tensiunea musculara si calmeaza sistemul nervos intr-un mod profund.

Cand acest mecanism de vibratie este pornit intr-un mediu de siguranta, corpul este incurajat sa se intoarca la starea sa naturala de homeostaza si armonie, din interior catre exterior, stare a carei durata creste pe masura ce practica TRE® este insusita ca unealta naturala de auto-reglare & auto-refacere.

In cadrul clasei vom impartasi informatii relevante despre raspunsurile de stres si de relaxare ale corpului, si vom experimenta o sesiune facilitata de TRE®, invitand intoarcerea catre starea naturala de relaxare profunda in propria piele!
*****

CAND?
Marti, 17 septembrie 2019, de la 18:45 pana la 21:15

UNDE?
La Hermitage. Urban Spiritual Hub din Str. Mihai Eminescu nr.127, Bucuresti

CAT?
Inscriere si plata in avans – pana la 9 septembrie inclusiv:
140 RON / persoana
120 RON / persoana alaturi de un partener

Inscriere si plata din 10 septembrie si pana in ziua evenimentului:
160 RON / persoana
140 RON / persoana alaturi de un partener

Inscrierea se face trimitand email catre: [email protected]

Participarea la aceasta clasa este deschisa in limita locurilor disponibile.

CE? Adu cu tine:
– haine lejere de schimb in care sa te simti confortabil
– sticla cu apa
– deschidere si curiozitate de a-ti cunoaste inteligenta organismului si de a sadi si creste o relatie armonioasa cu corpul tau

CUM?
Daca vrei sa iti asiguri locul, inscrie-te in avans prin email catre Teodora la [email protected]

Insusit ca unealta de auto-reglare, pe termen mediu si lung TRE® sustine cresterea rezilientei in fata stresului.
*****

ALTE DETALII PARTICIPARE:
– Procesul de introducere in mecanismul TRE® se face in cadrul unui grup mixt cu participare deschisa atat femeilor cat si barbatilor.
– TRE® este un proces somatic in care lucram direct cu corpul, intr-un mediu de siguranta in care organismul primeste permisiunea de a elibera fizic tensiuni musculare si tipare de contractare. Nu presupune a vorbi despre evenimentele stresante sau traumatizante.
– Participarea la sesiunea introductiva are ca scop familiarizarea cu propriul mecanism de vibratie prin intermediul TRE® ca metoda do-it-yourself de a restabili echilibrul si armonia intregului organism.
– In urma acestei sesiuni, participantii pot continua practica TRE® cu un facilitator pana la invatarea procesului sau, daca se simt confortabil, pot explora pe cont propriu, si sub nici o forma NU acorda dreptul de a arata sau conduce alte persoane prin procesul TRE®
– Va rugam sa aveti in vedere ca acest grup nu se adreseaza femeilor insarcinate si copiilor.
– Sesiunea introductiva are loc cu un grup de minim 10 persoane.
– Daca va confruntati cu dizabilitati fizice sau daca ati avut o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni, va rugam sa o contactati direct pe Teodora la [email protected]

FACILITATOR:
Teodora Buzoianu ~ Facilitator Certificat TRE®
Bio: https://traumaprevention.com/tre-provider-list/?filter=1&ID=1195&ulist=2&list=2