Loading Evenimente

3 decembrie 2019 | 19:00 - 21:00

How to handle stress, anxiety and anger

Va invitam marti, 3.12.2019, ora 19:00, la o sesiune de liniste – meditatie si discutie – cu un invitat special al organizatiei Art of Living https://www.artofliving.org/ro-ro. Discutia ne va fi de folos in a identifica metode de a ne gestiona stresul, anxietatea si furia. Se ofera traducere simultana in limba romana.

Swami Virupaaksh este alaturi de aceasta organizatie din anul 2000. A lucrat pentru ea in Sri Lanka timp de 10 ani, timp in care a infiintat doua case de copii, a predat Programul Fericirii pentru refugiatii de razboi, presedintele statului Sri Lanka, echipa nationala de cricket, corporatii, studenti si membri ai societatii civile. Inainte de aceasta a fost administratorul principal al Ashramului din Bangalore (India) in perioada 2003-2004, unde a lucrat indeaproape cu Sfintia Sa Sri Sri Ravi Shankar la Initiativa pentru solutionarea conflictelor.
Este absolvent de Managementul Afacerilor si a acumulat experienta lucrand in companii de marketing si agentii de publicitate.
Dragostea sa pentru limbile și culturile lumii l-a determinat sa studieze franceza si engleza si poate vorbi si intelege sase limbi asiatice.

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti un mesaj la [email protected], intrarea este gratuita.
Recomandam o donatie (sumele stranse sunt necesare pentru acoperirea costurilor inchirierii salii si deplasarii invitatului).

Va multumim si va asteptam cu drag,
Echipa Verita