Loading Evenimente

8 februarie 2020 | 19:00 - 21:00

Gong Sound Bath

Meditatia cu sunet sacru este una dintre cele mai simple si profunde meditații, iar pentru prima data in Romania, aceasta meditatie vibrationala va fi sustinuta de 3 Gong Masters, unde vor suna in acelasi timp 8 Gonguri Planetare, zeci de boluri tibetane si boluri de cristal, si timp de 2 ore vei pasi in lumea vibratiilor si sunetelor sacre, te vei “imbaia” in undele sunetelor create de aceste instrumente, create special pentru a armoniza omul ca intreg.

Puterea de armonizare a sunetelor este magica, si se spune ca terapia prin sunet si vibratie este medicina viitorului. Ea se adreseaza fiintei ca intreg, lucrand la armonizarea fizica, emotionala, mentala, vindecarea in plan energetic si spiritual. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa stai in preajma vibratiilor emise de instrumente si sa lasi suntele sa-ti patrunda in fiecare celula; pe principiul rezonantei ele vor “lucra” acolo unde este nevoie.

Gongurile Planetare sunt instrumente calibrate pe frecventele specifice ale planetelor, menite sa produca sunete armonioase cu efecte vindecatoare la nivel mental, emotional, fizic.

Gongurile Planetare folosite in timpul concertului sunt calibrate pe fercventele planetelor Mercur, Neptun, Venus, Soare, Luna, doua gonguri Pamant si un alt gong special Sound Creation, impreuna te ghideaza spre “acasa”, spre Sursa, spre Sine, te poarta in calatoria spre tine insuti.

Sunetele Gongului pot fi asemanate cu sunetul primordial al Universului, OM. Atat Gongul cat si bolurile tibetane au fost folosite de mii de ani in inducerea starilor meditative profunde, in ritualuri religioase, dar si in scop terapeutic pentru deblocare, curatire, echilibrare, vindecare, protectie, conectare cu Divinul.

Sunetele si vibratiile creaza un mediu relaxant si linistitor, iar relaxarea este cheia vindecarii corpului.

Beneficiile meditatiei cu sunete sacre sunt numeroase printre care:
*dobandirea unei relaxari rapide si profunde
*„masajul” suav al fiecarei celule
*cresterea increderii in sine
*cresterea creativitatii
*dobandirea unei stari de liniste, echilibru si pace interioara
*diminuarea anxietatii, tensiunii nervoase si stresului
*armonizarea cu vibratia Universului
*uniunea cu Iubirea neconditionata
*alinarea durerilor
*deblocari energetice
*detensionarea musculara

Gazdele serii:
Simona Cornea, terapeut maseur la „Arta Masajului”, terapeut de terapii complementare, este unul din putinii maestri de Gong din Romania, initiata de Grand Gong Master – Don Coreaux, discipolul lui Yogi Bhajan. Incepand din 2014, ea organizeaza lunar in Sibiu, acest concert de sunet sacru, meditatie cu Gonguri, boluri tibetane si boluri de cristal, dar si in alte orase ca Timisoara, Cluj si la diferite festivaluri si retreat-uri, sunand Gongul si raspandind iubire peste tot.

Elisabeta Ghelber este Trainer certificat CNFPA, Romania, Operator Holistic Trainer cu certificate de calificare a serviciilor profesionale SIAF din Italia, Terapeut Holistic cu certificare diverse cursuri. A inceput sa sune Gongurile Planetare (Gong Bath/Terapie vibrationala/Sound Healing) in anul 2009 fiind initiata de Massimo Piazza Gong Master Segnor din Italia participand la Cursurile de Gong Master ale acestuia de Incepator si apoi Intermediar. In anul 2012 a participat la Cursul de GongMaster Avansati cu Grand Master Gong Don Conreaux, S.U.A., discipolul lui Yogi Bhajan, initiator al Terapiei vibrationale cu ajutorul sunetului de Gonguri Planetare (Gong Bath), concluzand cu participarea la Cursul de Instructor Gong Master cu Grand Master Gong, Don Conreaux, S.U.A.  Alaturi de Massimo Piazza, Gong Master Segnor a predat cursul de Gong Master in Italia, Romania si Bulgaria. Incepand cu anul 2009 este dedicata acestei terapii, participand la nenumarate intalniri de grup, individuale, festivaluri si retreat-uri, workshop/uri, concerte alaturi de Massimo Piazza, Gong Master Segnor in diverse tari. A fost invitata la diverse televiziuni din tara si strainante pentru a prezenta aceasta terapie atat singura. cat si alaturi de Massimo Piazza. Ea duce sunetul Gongurilor Planetare oriunde este chemata in terapii de grup, individuale si preda cursuri pentru cei care doresc sa devina Gong Master.

Claudia Ionita, terapeut holistic cu certificare diverse cursuri, technician maseur. A cunoscut terapia vibrationala participand la sesiunile Gong Bath/Sound Healing organizate de Massimo Piazza, Master Gong si Elisabeta Ghelber de care s-a indragostit pentru ca apoi sa participe la cursul de Gong Master Incepatori cu Elisabeta Ghelber si acum organizeaza sesiuni de grup de Gong Bath/Sound Healing la diverse sali de yoga in Bucuresti, ofera sesiuni individuale private la cerere. In prezent este terapeut la Mindlift Holistic Center – Bucuresti unde practica masajul si diverse terapii holistice.

Programul serii:
– meditație ghidată
– concert de sunete sacre
– povești calde

Intrarea la concert: 140 lei (înainte să intrati in sală, numerar)
Sentimentul de după seară: neprețuit

Locurile sunt limitate, rezervă-ți locul completând formularul —> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8hroH8d1KcnLNUSL_Xw_XeCxe5qAYjzdickJhCTHYgAfZMg/viewform?usp=pp_url

Participanții sunt rugați să aducă un izopren și o păturică/ sac de dormit pe care vor sta întinși la sol în timpul concertului.

Recomandare:
– adu o sticla cu apa, se va incarca cu vibratiiile Gongului => sacred water
– mananca cu cel putin 2 ore inainte de concert

Te așteptam cu drag!
Simona, Elisabeta si Claudia