Loading Evenimente

14 martie 2020 | 19:30 - 20:30

ANULAT Gong Sound Bath

Suflet drag, Sambata, 14 martie,ora 19:30 te invit la o sesiune Sound Healing /Terapie Vibrationala cu sunetul Gongurilor Planetare. Chiar daca nu ai mai participat niciodata la un astfel de eveniment te asigur ca va fi o experienta extraordinara de unde vei pleca cu o stare de bine,relaxat si echilibrat.

O ”baie de gong” este o călătorie, în timpul careia timpul și spațiul nu exista, ieri, azi si maine sunt aici si acum .… nu este doar o tehnica excelenta pentru combaterea stresului din viata cotidiana. … este mult mai mult … lasă-te invaluit de magia sunetelor armoniase a Gongurilor Planetare , a Bolurilor Tibetane, Shrutibox și a altor instrumente ancestrale.

Gazdele serii: Elisabeta Ghelber si Claudia Ionita te vor purta intr-o calatorie a sunetelor sacre. Corpul tau si toate structurile tale vor fi ”scladate” intr-o baie de sunete. Vibratiile inalte si frecventele instrumentelor te vor ajuta sa te regasesti , sa atingi acea stare de pace si de liniste pe care o cauti si o doresti de mult timp.

CE ESTE SOUND HEALING CU SUNETUL DE GONG?
Este o Sesiune de grup sau individuala unde destinatarul este literalmente ,,scăldat,, în sunetele Gongului . Este aplicarea terapeutică a frecvențelor de sunet pe corpul fizic si nu numai, cu intenția de a-l aduce într-o stare de armonie si echilibru. Este ca și cum un am face un masaj foarte profund și de durată dar cu sunet , este un masaj vibrational si ca in toate formele de vindecare prin sunet efectul se simte la toate nivelurile – fizic , mental , emotional si spiritual .

Fiecare emotie blocata contine un mare potential curativ si creativ care se poate elibera numai atunci cand aducem la lumina conditionarile care o sufoca. Sunetul puternic armonios produs de instrument va stimula celulele corpului sa vibreze in rezonanta si va aduce armonie . Aceste sunete lucreaza , de asemenea, pe chakre sau centri de energie, in corpuri subtile si ca raspuns la rezonanta blocajului poate sa-l sparga, sa-l disperseze.

Aura – stratul de energie subtila care inconjoara corpul nostru , are, de asemenea, beneficii de urma ‘’scaldarii’ in baia de sunete. Cu cat un sunet este in armonie cu Universul cu atat acest sunet este mai benefic corpului uman.

În timpul unei sesiuni, fie de grup, fie individuala, organismul se ridica spontan de frecventa datorita vibratiei . De obicei, rezultatul dupa o sesiune este ca persoana se simte foarta calma, relaxata si este de subliniat faptul ca datorita intrarii spontane intr-o stare de meditatie , poate aparea mai usor vindecarea. In timpul unei sesiuni unele dureri fizice dispar , sau se pot diminua treptat pana la disparitie. Cand sesiunea de Gong s-a teminat vibratia sunetului Gongului continuă să facă munca sa mult timp si dupa ce vom pleca acasa..

CARE SUNT BENEFICIILE TERAPIEI SOUND HEALING CU GONGURI SI BOLURI TIBETANE?
* IN PLAN FIZIC: sunetul primordial OM (sunet mistic sanscrit de origine Hindu; una dintre cele mai puternice Mantre) emis de Gong va imbratisa corpul intr-un camp armonic delicat, efectuand un masaj la nivel celular si interactionand cu respiratia, pulsul, presiunea sanguina, tensiunile musculare etc.
* IN PLAN PSIHO-FIZIC: aduce efecte benefice asupra sistemului nervos central, actioneaza asupra problemelor legate de insomnie si iritabilitate, relaxand si tonificand, eliminand progresiv starile de anxietate, nervozitate, nerabdare, frica; deasemenea amelioreaza concentrarea, echilibrand emisferele cerebrale si conducandu-ne intr-o stare de „somn constient” prin trecerea undelor cerebrale din unde Betha, in unde Alfa, Theta si Delta.
*IN PLAN EMOTIONAL: pune in miscare energia cristalizata din cauza emotiilor si ranilor emotionale inmagazinate si blocate de mult timp, le elibereaza si le sterge din memoria celulara (un fel de „formatare” a memoriei,celulelor).
*IN PLAN ENERGETIC: deblocheaza, curata si reechilibreaza canalele energetice (meridiane, nadisuri), sincronizeaza centrii energetici vitali (chakrele), realiniaza polaritatea energetica Yin – Yang.
* IN PLAN SPIRITUAL: aduce armonie si stimuleaza capacitatea meditativa si creativa, ne conecteaza la Energia Universala, la Sinele nostru Divin, ajuta la arderea karmei.

CE SUNT GONGURILE PLANETARE?
Dany Rudyar (1885/1995),astrolog,filozof,compozitor,muzician, numea sunetul Gongului , Sunet Viu, Forta Adevarului ,,Suflet Metalic ,, care face legatura intre ,,Sufletele Ceresti ,, si ,,Sufletele pamantesti,,
Pe baza studiilor sale legate de astrologie, frecventa planetelor ,sunet,geometria sacra, se construiesc azi Gongurile Planetare care sunt instrumente muzicale calibrate pe frecvente armonice in rezonanta cu Planetele din Sistemul Solar menite sa rezoneze cu frecventa corpului nostru . Pentru fiecare planeta din Sistemul Solar s-a construit un Gong Planetar cu acelasi nume care este acordat cu frecventa sa.

CE TREBUIE SA FACA PARTICIPANTUL IN TIMPUL UNEI SESIUNI?
Trebuie doar sa stea intins pe salteluta ,sa se lase ,,scladat,, in baia de sunete ce il inconjoara, sa se abandoneze la ceea ce se va intampla in timpul sesiunii astfel incat vibratiile sonore ale acestui instrument sacru impreuna cu celelalte instrumente ancenstrale si a puterii Mantrelor sa produca in el procesul de eliberare, transformare si armonizare cu energia Universala.

*** Va rugam sa veniti cu 20 de minute inainte de eveniment ,sa aduceti o sticla de apa si o paturica .

*** ESTE RECOMANDAT SA NU MANCATI CU DOUA ORE INAINTE DE EVENIMENT SI SA VA HIDRATATI.

Pret: 120 RON
*Plata se face doar cash in locatie , in momentul sosirii.

*Pentru a iti rezerva un loc ,te rog completeaza formularul de inscriere:
https://forms.gle/v2r7U56jLKtGDWrVA