Loading Evenimente

26 noiembrie 2019 | 19:30 - 20:30

Fall Sound Meditation // Balasa Percussion

Balasa Percussion
0749 709 426

„Fiecare om trebuie sa îsi gasească timp, sa se aseze si sa priveasca frunzele schimbandu-si culoarea.” Elizabeth Lawrence
Va invitam sa intrati în aceasta stare printr-un recital special de HandPan sustinut de artistul percutionist BALASA.

Percutionist inventiv, înzestrat cu har si imaginatie, BALASA aduce de aceasta data în spatii conventionale un instrument mai putin cunoscut, melodic si armonic numit HandPan.

HandPan-ul este un instrument nou inventat în sec. XXI. Inspirat de instrumentul Steel Drum, care a fost creat de catre doi elvetieni. Fiecare nota contine pana la 6 armonici diferite, în timp ce nota centrala contine 7, oferind sonoritati incredibile, cosmice, ambientale care trimit spre meditatie si o stare de liniste interioara.

Mai multe despre artist și eclecticele sale proiecte, inclusiv despre primul său album solo din cariera intitulat „Natural Groove”, pe pagina sa de Facebook: www.facebook.com/balasapercussion/
*
*
*
Important: Accesul in sala este deschis pentru adulti si copii incepand cu varsta de 10 ani. Se va sta pe saltele de meditatie, avem si scaune disponibile pentru doritori. In spatiu se intra fara incaltaminte.

Participare: 50 de lei
Nu este necesara inscrierea, veniti direct la eveniment.