Loading Evenimente

7 decembrie 2019 | 18:00 - 19:30

Concert Samanic

Experimenteaza si traieste proprietatile vindecatoare ale sunetelor muzicianului si antrenorului ontologic Martin Del Carpio, venit tocmai din valea sacra a Anzilor peruani. Martin Del Carpio si-a început calea, de a creste constiinta oamenilor de pretutindeni si de a imparti o privire distincta asupra vietii din anul 2007. A trait ani buni în valea sacra din Cuzco, Peru, unde a explorat instrumente pre-hispanice de aier, de ceramica din munții Anzilor, flaute de bambus, chiar și charango, conectând astfel sunetele cu șamanismul și scopul acestora: vindecarea și deschiderea interioara. Observand ca acestea merg mana-n mana, Martin creaza o experienta distincta folosind elemente samanice împreuna cu instrumentele sale pentru a crea o calatorie interioară plină de noi descoperiri.

FACILITATOR
Martin Del Carpio este un vindecator prin sunet, lider spiritual si antrenor ontologic, venit din Peru. El a trait pentru cativa ani în Valea Sacra din Cusco; unde a explorat samanismul, instrumente pre-hispanice, cosmoviziunea andina, muzica medicinala si medicina traditionala. În 2005 s-a specializat în diferite tehnici de meditatie. Din 2006 lucreaza in acest domeniu, furnizand Reiki si meditatie. Aceste servicii l-au calauzit spre urmatoarele explorari si învataturi în Valea Sacra a Anzilor peruani.

Martin a fost invitat să tină evenimente in diferite localtiati din Peru, cum ar fi: cantand într-unul dintre muzeele capitalei „Museo Amano de Textil Pre-Colombino” din Lima; găzduind un eveniment pentru „Centrul de convenții al municipiului Cusco” din orașul andin Cusco; și însoțind organizația internațională de Raja Yoga, Brahma Kumaris pentru mai multe evenimente in Peru, cu muzica și instrumentele sale. De asemenea, Martin a creat muzica pentru albumul de poezie „Songs of Uprising”, al antrenorului și scriitorului Jon Symes, împreună cu muzicianul peruan, Pepe Chiriboga.

Din 2013 primește invitații internationale pentru a imparti cultura si intelepciunea stramosilor sai, pentru a tine evenimente, concerte si ateliere. Iar plin de suflet si pasiune, Martin si-a prezentat serviciile in diferite tari din toata lumea, din Statele Unite ale Americii pana in Thailanda, Dancemarca, Germania si Argentina.

În timpul, in care se afla în țara sa natală, în Valea Sacră din Peru, el primeste si găzduieste oameni din întreaga lume, tinand ceremonii, concerte și ateliere, pentru a-și împărtăși propria explorare și cultură cu scopul de a vindeca.

Martin este de asemenea un antrenor ontologic certificat, studiind si absolvind de la scoala internationala Newfield Network.
Concentrându-se pe coerența dintre corp, emoții și limbaj, Martin, în calitate de antrenor, însoțește oamenii în propriile lor procese, astfel încât să își poată da seama de „ceea” ce le aduce costuri în viața lor, iar de acolo, să înceapă să isi asume responsabilitatea pentru „acestea”.

Serviciile sale au atras atenția multor persoane diferite de peste tot din lume, printre ele psihologi, profesori de yoga, jurnaliști, actori și jucători de fotbal cunoscuți.

Cu ajutorul acestor distincții invatate, Martin integrează înțelepciunile strămoșilor sai in lumea contemporană pentru a găsi echilibru și armonie cu noi înșine, și cu tot ceea ce ne înconjoară.
Per total Martin se dedica scopului generarii constiintei, si împarte un alt mod de a vedea viața prin integrarea lumii ancestrale și a celei moderne.

https://www.delcarpiomartin.com/

https://www.instagram.com/martindelcarpiol/?hl=es

https://www.facebook.com/martindelcarpiol/

ASCULTA

https://delcarpiomartin.bandcamp.com/releases

——————–

🌱CUM MA POT INSCRIE?

1. Puneti „particip” la eveniment pe Facebook
2. Trimiteti mesaj privat la Cella Zavolan sau la adresa de e-mail: [email protected]

Contributia este de 70 RON
Va puteti inscrie la adresa de e-mail: [email protected]
Pentru a va asigura locul plata se poate face in avans. Informatiile ulterioare le veti primi pe e-mail sau prin mesaj privat.

Va asteptam cu drag!

NOTA: Concertul precede workshopul din 8 decembrie, orele 10:00 – 15:00, detalii aici