Loading Evenimente

22 noiembrie 2019 | 18:30 - 21:30

Change with Grace, intalnire de suflet pentru femei

Odată cu luna în descrestere, avem ocazia de a renunta cu gratie la lucrurile care nu ne mai servesc în viata. Uneori este vorba despre comportamente, de situatii de viata care e tin în loc, alteori poate fi vorba de relatii sau persoane dragi.

Schimbarea este unul dintre cele mai firesti lucruri, care face ca viata sa curga mai lin, care creeaza spatiul pentru energia noua, care asteapta sa intre în viata noastra si care are nevoie doar de o poartă deschisa.

Astfel, va invitam vineri, 22 noiembrie, sa cantam despre si împreuna cu schimbarile care vin în viata noastra.
***

FACILITATOR: Ioana-Maria Iliut
Nascuta la Sibiu, Ioana a fost crescuta si educata în spiritul muzicii, cat si în spiritul pastrarii obiceiurilor si datinilor populare. A avut mereu un interes sincer fata de diferitele culturi ale lumii si fata de traditiile si credintele spirituale ale acestora. Lucreaza de peste 10 ani alaturi de lideri spirituali din America de Nord, America de Sud si Europa, ceea ce îi permite sa creeze punti extraordinare între lumea învataturilor stravechi a popoarelor indigene si lumea occidentala. Cu mult respect si dedicare, ofera un exemplu real de demnitate si intelegere profunda, intalnirile cu ea fiind o oportunitate minunata de conexiune si de accesare a valorile ancestrale.
***

PARTICIPARE: 80 ron
Participarea se face pe baza de inscriere prealabila si se adreseaza in exclusivitate femeilor.
***

INSCRIERE:
Pentru inscriere si detalii suplimentare:
[email protected]

 

Va asteptam cu drag!