Loading Evenimente

18 ianuarie 2020 | 10:00 - 18:30

Chakras Energy Exploration, TantraMeditation workshop

Tantra acopera intregul spectru al experientei umane, formand o punte intre sex/ sexualitate si supra constiinta. Tantra este mai mult o experienta multi dimensionala, este mai mult un mod de a fi, un mod de a trai decat o explorare sexuala.

Chakrele sunt porti pentru exprimarea diferitelor calitati ale energiei umane. Exact asa cum lumina se rasfrange in cele 7 culori ale curcubeului, la fel fiecare chakra focalizeaza energia vietii prin ‘lentile’ diferite, de la cea mai simpla si joasa vibratie din prima chakra la cea mai inalta, subtila si complexa vibratie din ultimele doua chakre (a 6-a si a 7-a).

Sistemul chakrelor este o mapa simbolica a sistemului nostru energetic. Fiecare chakra este o poarta catre o noua calitate sau dimensiune a constientizarii, a redescoperirii de sine. Nu poti vedea chakrele cum poti vedea corpul. Dar pe masura ce inveti despre ele, pe masura ce le explorezi, pe masura ce le simti, treptat le recunosti prezenta si puterea in viata ta.

Cand ne intelegem lumea interioara si exterioara ca o interactiune dinamica dintre energie si constiinta, incepem sa vedem viata ca un dans al energiei in flux constant, un dans cu forme ce se schimba mereu, pulsand, extinzandu-se si contractandu-se. Fiecare chakra aduce daruri si abilitati unice, precum si provocari, dileme si cerinte pentru participarea noastra functionala si relationala in viata.

Viata are nevoie sa pulseze. Energia are nevoie sa curga; daca nu se poate misca, stagneaza. In ceea ce priveste organismul uman, fara o curgere sanatoasa a energiei (pline de pulsul) vietii, orice idee de a ne bucura de viata si placerile ei ramane doar atat- o idee, un concept gol, o fantezie.
Tantra ofera, printre altele, cateva harti bazate pe circularea energiei. Cand energia este eliberata de blocaje, cand energia este trezita si eliberata, atunci o poti folosi, o poti onora si te poti bucura de ea. Atunci poti face surf pe valurile vietii pentru ca poti sa simti unde vrea energia sa mearga si stii cum sa o urmezi.

Acest weekend TantraMeditation iti ofera o experienta prin care, prin experimentarea ta directa, simti si, astfel, inveti cum poti sa (iti) inviti energia sa circule prin centrii din corpul tau.

Metodele si exercitiile ce vor fi parcurse si explorate implica redescoperirea si folosirea sunetelor naturale ale corpului si ale vocii (sounding & voicing), body awareness si tehnici de respiratie tantrica, exercitii Bioenergetics, dans si practici tantra de meditatie ce energizeaza si deschid cei sapte centri de energie din corp, incepand cu centrul sexual – chakra radacina.

La finalul workshop-ului vei experimenta o senzatie de unitate intre toate chakrele, vei putea simti fluxul energiei in zona coloanei vertebrale si vei avea o senzatie de integrare in sistemul tau energetic ca un intreg.

Workshop experiential deschis tuturor, de la incepatori la experti, cupluri sau single. De altfel, parcursurile de TantraMeditation cu Kiran & Jivan sunt mereu diferite si se adreseaza tuturor celor interesati de constientizare, regasire, dezvoltare/ evolutie sau transformare personala si de aducerea unei calitati meditative in viata de zi cu zi.
Cursurile si retreat-urile TantraMeditation cu Kiran & Jivan sunt o invitatie la o calatorie si deschidere catre noi insine, catre ceilalti si catre viata prin exercitii de prezenta, dans, miscare constienta si exprimare corporala, meditatii active si interactive, exercitii tantrice de constientizare corporala, emotionala si energetica, tehnici tantra de meditatie si respiratie.
***

Despre facilitatori:
Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata cu practica tantra si meditatia in general. Practica lor personala a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii active, ritualuri samanice si tantra. Pentru ei tantra este un mod de a fi, este o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustin impreuna seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala, terapie experientiala si trance dance. In evenimentele pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare, profunzime, iubire si confidentialitate. S-au specializat in si colaboreaza cu binecunoscute institute si scoli internationale din domeniul meditatiei, dezvoltarii personale si terapiei experientiale. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor au sustinut cursuri si in Spania, Polonia, Cehia, Rusia, Olanda, Grecia, India. Mai multe despre Kiran & Jivan gasiti direct pe pagina lor oficiala:
https://www.facebook.com/KiranandJivan/
***

Investitia ta: 680 lei
*Include: participarea, materialele folosite la workshop, ceaiuri organice, fructe & snacks-uri sanatoase.

Inscrieri: [email protected], WhatsApp +40 728 775 498 (Kiran)

*Locuri limitate la 40 de participanti. Inscrierile se fac pana pe 10 ianuarie.
**Inscrierea devine valida dupa achitarea costului de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere.

Ofera-ti un weekend plin de magia reconectarii la corp, simturi si energie prin exercitii, practici, ritualuri si meditatii tantra!