Loading Evenimente

13 martie 2020 | 19:00 - 21:00

ANULAT Calea Sami, întelepciune si forta din Nord

Va invitam la un workshop unic, în cadrul caruia veti avea oportunitatea sa va conectati mai profund la propriile voastre radacini, sa deschideti porti noi ale constientei de sine. Calatoria alaturi de un șaman autentic este o calatorie înapoi la esente, la redescoperirea potentialului imens care uneori sta ascuns în umbrele trecutului.

Acest weekend este o invitatie sa deschideti portile vietii extraordinare care va asteapta, sa accesati forta voastra interioara, pentru a va vindeca si pentru a va arata voua însiva cum va puteti trai viata în mai multa armonie si mai mult echilibru cu tot ce exista.

Vom învata de ce este important sa ne conectăm cu cele patru elemente: pamantul, apa, focul si aerul, cum sa facem asta si în ce fel ne ajuta energia lor în vindecare și accesarea puterii personale.

Vom folosi diferite unelte si sunete samanice, precum toba, susurul, linistea si iubirea. Acestea ne vor calauzi într-o lume spirituala unde ne întalnim strabunii, care sunt aici, si care pasesc alaturi de noi prin aceasta calatorie a vietii, dornici sa ne ajute.

Ne vom întalni unii cu ceilalti cu respect si iubire pentru a crea încrederea de care avem nevoie pentru a calatori prin timp si spatiu.

Cu totii suntem unici, cu totii purtam în noi bogatia si abundenta.
Nu exista un mod corect si un mod gresit de a-ti gasi sinele interior.
Cu totii suntem energii diferite, indivizi care au referinte diferite în viata, care ne fac pe fiecare dintre noi indivizii minunați care suntem. Cel mai important lucru este sa fii tu însuti/ însăți! Vino sa te redescoperi!
.
.
.

Despre HELENE LINDMARK:
Helene Lindmark vine din Sápmi, din Suedia de Nord. Este învatator si vindecator în traditia samanica a strabunilor ei nordici. Vine alaturi de noi pentru a ne prezenta aceasta mostenire a stramosilor ei din Laponia, nordul Suediei, Sápmi, Rusia si Finlanda.

Lucreaza cu o traditie nordica straveche, care aproape ca a fost uitata, sau mai corect, care a fost ascunsa în tacere vreme îndelungata..

Si-a început calatoria în viata cu multe viziuni, senzatii si mesaje de la lumea nevăzuta. A avut de la început o lume interioara bogata, pe care a împartasit-o cu natura. A crescut înconjurata de batrani si batrane, de multe zicale si vorbe de întelepciune de la cei varstnici. Originile pasilor ei pe calea spirituala, samanica si de vindecare vin din partea parintilor ei Sami si a stramosilor ei rusi si finlandezi.

În adolescenta si-a parasit satul si a început o noua viata. A închis usa înspre originile ei, pana în anii ’90, cand a început sa renasca în interiorul ei, interesul pentru lumea spirituala. A participat la nenumarate cursuri si la întruniri cu oameni aflati pe calea vindecarii si a spiritualitatii. Cautand raspunsuri, gasea doar confuzie. Astfel, la sfarsitul anilor 90 s-a întors în satul ei natal pentru un an de studiu si practica. Tot ceea ce lasase în urma – darurile ei, radacinile ei, au început sa bata la usa, iar usa s-a deschis.

În timpul unei perioade de doi ani în care a locuit cu tatal ei, a primit un mesaj: “Ce cauti, Helene? Nu esti cele 50 de certificate pe care le ai, tu esti radacinile tale!” Apoi piesele au început sa cada la locul lor si noua ei calatorie a început.

„Sunt incredibil de recunoscatoare pentru radacinile si darurile care mi-au fost date si pe care am onoarea sa le dau mai departe. Chemarea mea este sa inspir, sa ghidez si sa înteleg persoanele în întregul lor cu darurile pe care le au. Sunt foarte recunoscatoare pentru aceste lucruri si îmi fac munca cu multă dedicare si iubire. În munca mea, îi port cu mine pe ghizii mei, pe strabunii mei, animalele de putere, fiintele spirituale si natura. Lucrez în totalitate în baza intuitiei mele, ceea ce se întâmplă, se întâmplă.”
.
.
.

PROGRAM:
13 – 15 martie 2020
Vineri, orele 19:00 – 21:00
Sâmbătă + Duminică, orele 10:00 – 18:00 (cu pauză de prânz)
Evenimentul va fi susținut în limba engleză, cu traducere în limba română.

COST PARTICIPARE:
Înscriere Early Bird până pe 30 ianuarie 2020: 850 ron
Prețul după 30 ianuarie: 1100 ron
Numărul de locuri este limitat. Înscrierea este validă doar după achitarea taxei de participare. Inscrierea se face pentru tot programul.
.
.
.

DETALII si INSCRIERE:
Pentru detaliile de plată și informații suplimentare, vă invităm să ne scrieți un email la adresa: [email protected] sau să ne contactați telefonic la numărul 0731 770 860 (Hermitage).

Numărul de locuri este limitat. Înscrierea este validă doar după achitarea taxei de participare. Ocuparea locurilor se va face în ordinea înscrierii. Evenimentul se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de cunoaștere sau practică.

Va asteptam cu drag!