Loading Evenimente

10 decembrie 2019 | 19:30 - 21:00

Calatorie de Vindecare Emotionala

Va invitam sa parcurgeti o calatorie de vindecare profunda. Cu totii avem situatii si ganduri dificile ce revin dureros in constiinta noastra- rani emotionale, aămasite din trecut sau chiar probleme curente. Acestea adeseori tin de relatiile cu alti oameni, parteneri de viata, familie sau mediul profesional; aceste ganduri se hranesc din, si ne cauzeaza suferinta, dar tine de noi sa ne eliberam de ele.

Intr-un spatiu al compasiunii si lipsit de judecați vom experimenta o meditatie ghidata, ce va explora si adresa ranile emotionale si radacinile traumelor nerezolvate. Veti invata cum sa folositi unul dintre cele mai importante instrumente din disciplina Reiki ajutandu-ne sa ne redescoperim, sa ne înțelegem pe noi si pei cei din jurul nostru prin prizma celor Cinci Precepte. Vom descoperi un spatiu de claritate, siguranta, de gratie divină si Lumina.

Spatiul sacru va fi facilitat de catre Maestrul Reiki Bogdan Ciochinaru, fondatorul Firefly Society, de curand întors în Bucuresti dupa o calatorie de dezvoltare spirituala în Nepal. Bogdan si-a primit primele initieri în Reiki de la binecunoscutul Maestru O.D. Argeșanu in jurul anului 2006 si si-a încoronat studiile cu Frans Stiene la New York in 2016. Bogdan este specializat în partajarea sistemului Reiki, intr-o forma accesibila si traditionala ce pune accent pe dezvoltarea si eliberarea personala.

Participarea se face pe baza de donatie.
Experienta anterioara nu este necesara si practica este potrivita oricarui nivel în Reiki.

Inscriere: [email protected]