Loading Evenimente

4 aprilie 2020 | 10:00 - 19:00

Bucura-Te De O Viata Plina De Succes Pe Baza Intelepciunii Maya

VREI O VIATA DE SUCCES? 4 APRILIE 2020, INTRE ORELE 10:00 si 19:00 Cultura maya a creat metode fascinante pentru a-ti descoperi potentialul si a-l dezvolta. Vei avea ocazia extraordinara de a cunoaste tehnici care te vor transforma într-o fiinta umana completa si plina de succes.
• Vei învata elementele de baza: îti voi arăta cum sa vezi lumea din interiorul inimii tale si cum sa folosesti Calendarul Sacru Maya pentru a primi ajutorul si binecuvantarea stramosilor tai, a naturii si a spiritului.
• Vei învata tehnicile: îti voi indica practici simple de meditatie pe care le poti folosi în fiecare zi si care necesita putin timp, pentru a-ti descoperi talentele, sensul existentei si modul de a-l realiza.
• Vei învata sa creezi: te voi învata sa descoperi dorintele inimii tale si sa le materializezi folosind ritualuri maya simple.

Alte elemente de interes:
• La sosire, vei primi informatii cu privire la semnul tau maya de nastere (nahual).
• La final se va realiza o ceremonie maya de binecuvantare.
• Participand la acest eveniment vei ajuta la construirea unei scoli pentru copiii mayasi din Guatemala.

Nu trebuie sa traversezi oceanul si sa mergi în lumea maya pentru a învata si a experimenta aceste lucruri. Acum poti face asta în orasul tau! Inscrie-te!

Inscriere: trimite un e-mail la: [email protected] cu numele tau, data completa de nastere si cu subiectul “Eveniment maya 4 aprilie” (toate informatiile vor fi folosite exclusiv pentru eveniment si apoi vor fi distruse).

Contributia ta: Early bird: pentru inscrieri pana la 1 martie 2020: 80 Euro. Intre 1 martie si 1 aprilie: 100 Euro.

Interval orar: de la 10:00 la 19:00 (cu pauza de 2 ore pentru pranz). Intrarea în sala se va face între 9:00 și 9:50.
* Eveniment în limba spaniola, cu traducere în limba româna.*
* Locurile sunt limitate! Inscrierile devin valide dupa achitarea contributiei de participare. Vei primi detaliile de plata la inscriere*

Pentru mai multe informatii: 0721 536 462 – www.culturaespiritualmaya.com

Cine conduce acest eveniment?
Juan Carlos Romera s-a nascut în Guatemala si este psiholog și terapeut transpersonal format în Spania și Germania. A fost inițiat ca shaman – preot într-o linie ancestrala maya autentica din Guatemala de catre un membru al Consiliului Batranilor Maya. in ultimii 15 ani a realizat conferinte, cursuri, ceremonii maya, ritualuri de inițiere si sesiuni particulare de vindecare si de astrologie maya de nivel international în Brazilia, Italia, Spania, Belgia, Germania si Romania. Conduce Asociația Kab’awil, organizatie care promoveaza intelepciunea traditionala maya, organizeaza calatorii spirituale si culturale în Guatemala si sustine financiar proiecte educationale si sociale în cadrul comunitatilor maya.