Loading Evenimente

8 martie 2020 | 14:00 - 19:00

Awakening my Consciousness through Sacred Sounds from Peru

AWAKENING MY CONSCIOUSNESS THROUGH SACRED SOUNDS FROM PERU – Doresti sa iti cresti constiinta in conexiune cu modul in care vezi viata, cum te vezi pe tine si cum iti vezi relatiile cu ajutorul sunetelor ancestrale si traditia lor?

In acest workshop sunetul sacru ne va ghida in directia unei explorări profunde și unei reconectari cu puterea noastră interioară, cu istoria noastră, cu cei din jur și cu ființa noastră în general, oferindu-ne posibilitatea de a ne extinde conștiința și, astfel, de a obține schimbările care le căutăm si dorim.

În acest spațiu destinat învățarii, vom avea ocazia de a ne întâlni cu noi insine si cu cei din jur, de a ne asculta și a asculta, de a ne pune în practică intuitia, empatia și compasiunea, prin dinamici in grup și prin conversații profunde care ne vor invita să reflectăm.
In termeni practici vom avea posibilitatea de a crea un spatiu sigur si confidential, destinat invatarii, in care vom explora si simtii puterea sunetelor sacre, in care vom invata si constientiza noi distinctii, si in care vom purta conversatii profunde.

Care sunt oportunitatile si benefiicile oferite de acest workshop?
✨Cresterea gradului de conștiinta, in conexiune cu modul în care ne vedem pe noi insine , in care ascultăm, in care vedem viata si în care învățăm
✨Dezvoltarea ascultarii si intuiției, pentru a ne conecta cu ceea ce ne atinge si misca in viata & conectarea cu minunata lume a emotiilor
✨Experienta de a lucra cu si explora instrumentele si sunetele ancestrale cu scopuri vindecatoare
✨Sunetele emise de aceste instrumente pot activa diferite amintiri care ne permit să ne conectăm cu pământul și să ne deschidem conștiința si sa vindecam diferite blocaje sau boli.

PROGRAM
Întâmpinare
Meditație ghidata alaturi de instrumentele ancestrale
Cum vedem viața
– dinamica intre doua persoane
– distinctie
Capacitatea de a învăța
– exercitiu si explorare in grup cu instrumentele ancestrale
– conversație in grup
*moment de reflecție*

– pauza de ceai –

Ascultarea
– distincție
– folosirea ascultarii si a intuitiei in conexiune cu instrumetele cu scopuri vindecatoare, exercitiu practic
Vindecare prin sunete ancestrale

Inchidere
———–

—————————————

CE MAI TREBUIE SA STI?
Martin Del Carpio este un vorbitor nativ spaniol, si poate ghida in spaniola sau engleza, vom avea si traducere in limba romana
– Martin te va insoti in propriul tau proces de invatare cu ascultarea si compasiunea sa, cu ajutorul distinctiilor sale de antrenor ontologic profesional

CUM MA POT INSCRIE?
1. Puneti „particip” la eveniment
2. Trimiteti mesaj privat la Cella Zavolan sau la adresa de e-mail: [email protected] pentru a va confirma locul.
Pentru a va asigura locul plata se poate face in avans. Informatiile ulterioare le veti primi pe e-mail sau prin mesaj privat.

Contributia este de 190 RON

FACILITATOR

Martin Del Carpio este un vindecător prin sunet, lider spiritual și antrenor ontologic, venit din Peru. El a trăit pentru câțiva ani în Valea Sacră din Cusco; unde a explorat șamanismul, instrumente pre-hispanice, cosmoviziunea andină, muzica medicinala și medicina tradițională. În 2005 s-a specializat în diferite tehnici de meditație. Din 2006 lucreaza in acest domeniu, furnizand Reiki si meditatie.  Aceste servicii l-au călăuzit spre următoarele explorări și învățături în Valea Sacră a Anzilor peruani.

Martin a fost invitat să tină evenimente in diferite localtiati din Peru, cum ar fi: cantand într-unul dintre muzeele capitalei „Museo Amano de Textil Pre-Colombino” din Lima; găzduind un eveniment pentru „Centrul de convenții al municipiului Cusco” din orașul andin Cusco; și însoțind organizația internațională de Raja Yoga, Brahma Kumaris pentru mai multe evenimente in Peru, cu muzica și instrumentele sale.
De asemenea, Martin a creat muzica pentru albumul de poezie „Songs of Uprising”, al antrenorului și scriitorului Jon Symes, împreună cu muzicianul peruan, Pepe Chiriboga.

Din 2013 primește invitații internationale pentru a imparti cultura si intelepciunea stramosilor sai, pentru a tine evenimente, concerte si ateliere. Iar plin de suflet si pasiune, Martin si-a prezentat serviciile in diferite tari din toata lumea, din Statele Unite ale Americii pana in Thailanda, Dancemarca, Germania si Argentina.  În timpul, in care se afla în țara sa natală, în Valea Sacră din Peru, el primeste si găzduieste oameni din întreaga lume, tinand ceremonii, concerte și ateliere, pentru a-și împărtăși propria explorare și cultură cu scopul de a vindeca.

Martin este de asemenea un antrenor ontologic certificat, studiind si absolvind de la scoala internationala Newfield Network.  Concentrându-se pe coerența dintre corp, emoții și limbaj, Martin, în calitate de antrenor, însoțește oamenii în propriile lor procese, astfel încât să își poată da seama de „ceea” ce le aduce costuri în viața lor, iar de acolo, să înceapă să isi asume responsabilitatea pentru „acestea”.
Serviciile sale au atras atenția multor persoane diferite de peste tot din lume, printre ele psihologi, profesori de yoga, jurnaliști, actori și jucători de fotbal cunoscuți. Cu ajutorul acestor distincții invatate, Martin integrează înțelepciunile strămoșilor sai in lumea contemporană pentru a găsi echilibru și armonie cu noi înșine, și cu tot ceea ce ne înconjoară.  Per total Martin se dedica scopului generarii constiintei, si împarte un alt mod de a vedea viața prin integrarea lumii ancestrale și a celei moderne.

https://www.delcarpiomartin.com/

https://www.instagram.com/martindelcarpiol/?hl=es

https://www.facebook.com/martindelcarpiol/

ASCULTA
https://delcarpiomartin.bandcamp.com/releases

Va asteptam cu mare drag la Hermitage. urban spiritual hub!