Loading Evenimente

28 martie 2020 | 11:00 - 18:00

Anger, Intimacy and Love, 5Rhythms with Ron Hagendoorn NL

Emotiile pe care le avem sunt resurse importante în viata noastra. Ele ne dau putere si directie. Emotiile sunt resimtite ca senzatii în corp. Ajungand sa le cunoastem, gasim siguranta si încredere în noi însine.

Furia ne ajuta sa ne onoram limitele. Aparam ceea ce iubim cu ajutorul furiei noastre. Atat cele materiale cat si cele imateriale. Îi aparam pe cei pe care îi iubim, casa si semineul.

Accesul la furie este poarta catre relatiile intime, apropiate. Nu este nimic mai personal si mai onest decat exprimarea furiei într-un mod sanatos. Fara învinovatire si fara umilire; doar un limbaj din inima care protejeaza propria integritate. Numai atunci cand ne simtim confortabil cu propria furie, putem sa îl întalnim pe celalalt cu totala sinceritate.

În acest atelier vei descoperi cum furia si iertarea sunt legate una de cealalta. În cele din urma, vei experimenta furia ca energie care te mentine în viata si plin/a de vitalitate. Punand-o în miscare, devii prieten/a cu propria putere de a spune “da“ sau “nu“ din inima.

Pentru a participa este necesara o minimă experienta anterioara în dansul constient. Daca ai dubii în ce priveste cerintele de participare, contacteaza organizatoarea.

DESPRE 5RITMURI:
5Ritmuri® este o practica a miscarii dezvoltata de catre Gabrielle Roth. Cele 5 ritmuri diferite sunt porti catre fiinta noastra interioara, precum si un instrument puternic pentru schimbare si pentru starea de bine. Cititi mai multe despre 5Ritmuri® la adresa www.ronhagendoorn.com/about

DESPRE PROFESOR:
Ron Hagendoorn danseaza de peste 21 de ani, dintre care 17 ani de practică 5Ritmuri®. Angajamentul sau fata de 5Ritmuri creste pe masura ce descopera întreaga sfera de actiune a acestei meditatii prin miscare. 5Ritmuri ofera un spatiu atat luminii cat si umbrei, ceea ce o face cea mai cuprinzatoare forma de dans pe care a întalnit-o.

Ron a fost format în 2007 de catre Gabrielle Roth (nivelul Valuri) si în 2018 de catre Jonathan Horan (nivelul Heartbeat). Stilul lui de predare este clar, echilibrat, cu apreciere fata de misterul vietii umane. Ron este de asemenea terapeut certificat în vindecarea traumelor (Somatic Experiencing®). Locuieste în Olanda si preda la nivel international la nivelele Valuri si Heartbeat.

INFORMATII PRACTICE:

Atelierul este ghidat în limba engleza. Daca aveti nevoie de traducere, contactati organizatoarea.

Atelierul acumuleaza 1 zi nivel Valuri & 1 zi nivel Heartbeat pentru cei care sunt pe cale sa se certifice ca si profesori 5Rhythms®.

ZILE/ ORE:
Sambata 28 martie 2020 – de la 11:00 la 18:00
Duminica 29 martie 2020 – de la 10:30 la 17:00

LOCATIE:
Hermitage Urban Spiritual Hub, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti, Romania

PRETURI:
Pana pe 29 decembrie = € 120;
Între 30 decembrie si 29 februarie = € 135;
De la 1 martie = € 150.

Reduceri de grup sunt de asemenea disponibile:
– pentru 2 persoane care platesc împreuna = 10% discount
– pentru 3+ persoane care platesc împreuna = 15% discount

ÎNSCRIERI:
[email protected]

[email protected]
+40 724 312 825
www.ron5rhythms.com