TRE Inapoi la Armonie - Grup Privat de Practica TRE®

TRE Inapoi la Armonie - Grup Privat de Practica TRE®

La final de an, va invitam alaturi de noi Inapoi la Armonie intr-o calatorie de explorare somatica prin TRE® ~ Tension & Stress Releasing Exercises

Intr-un cadru de siguranta, respect si permitere, vom accesa prin TRE® capacitatea innascuta a organismelor noastre de a se elibera de tensiuni & stres, creand astfel mai mult spatiu interior pentru prezenta, bucurie, si vitalitate! 

Incepand din 20 noiembrie timp de 5 saptamani consecutive, va propunem sa ne intalnim in fiecare seara de Marti la Hermitage. urban spiritual hub pentru a explora & invata impreuna practica TRE®. Pret de 2 ore vom permite raspunsului natural de relaxare sa restabileasca echilibrul organismului in toate aspectele sale: fizic, hormonal, emotional, mental, energetic. 

Cu facilitarea Teodorei, in cadrul acestui grup privat vom experimenta impreuna cate o sesiune de TRE® pe saptamana si vom impartasi informatii despre:

  • Muschiul Psoas, Respiratia si legatura lor cu tensiunea/ contractarea
  • Nervul Vag si legatura lui cu sentimentul de Siguranta
  • Sistemul nervos autonom si raspunsurile sale de relaxare (social engagement) si de aparare (lupta - fugi - ingheata / fight-flight-freeze)
  • Renuntarea la Sistemul invechit de Credinte si la tiparele de Disociere

In seria celor 5 intalniri scopul este sa exploram impreuna mecanismul de relaxare prin tremur in propriul corp. Intentia este ca la finalul intalnirilor noastre fiecare participant sa poata folosi TRE® pe cont propriu (do-it-yourself) ca modalitate naturala a organismului de eliberare de tensiuni & stres.

  • Daca nu ai experimentat TRE® pana acum si vrei sa 'degusti' inainte de a te inscrie la grup, te invitam sa iti rezervi o sesiune privata cu Teodora prin email catre 

treromania@gmail.com

Cateva dintre beneficiile practicarii TRE® pe termen mediu & lung:

• Cresterea flexibilitatii – a corpului, si in viata in general

• O mai buna impamantare (grounded)

• Imbuntatirea posturii fizice

• Cresterea rezilientei in fata provocarilor vietii

• Relaxare profunda si o calitate mai buna a odihnei/ somnului

• Abilitatea de a respira mai deplin

• Imbunatatirea starii de prezenta 

• Cresterea increderii in sine

• Cresterea capacitatii orgasmice

• Abilitatea de a sustine legaturi profund intime

**********************************************************************

CE?

TRE® sau Exercitii de Eliberare a Tensiunii & Traumei este o serie simpla si inovatoare de exercitii ce sustin corpul in eliberarea tiparelor de stres, tensiune si trauma. Creat de dr. David Berceli, PhD, TRE® activeaza reflexul natural de tremur sau vibratie al organismului, intr-un mediu de respect si siguranta, vibratie care deblocheaza tensiunea musculara si calmeaza sistemul nervos intr-un mod profund. Accesand cu regularitate acest mecanism de vibratie, corpul este incurajat sa se intoarca la starea sa naturala de homeostaza si armonie, din interior catre exterior ~ stare a carei durata creste pe masura ce practica TRE® este insusita ca unealta naturala de auto-reglare & auto-refacere.

Vom practica impreuna intinderi blande, asane si posturi care maseaza tesuturile, muschii si organele interne, accessand astfel o VIBRATIE adanca si vindecatoare, care ne aliniaza cu adevarata noastra stare de sanatate si bucurie! Continuand practica, putem sa ne bucuram de o viata mai plina de pace, prezenta, echilibru si integritate, si un corp mult mai relaxat, rezistent si cu o capacitate crescuta de autoreglare si rezilienta.

**********************************************************************

CUI?

TRE® este o practica somatica, bazata pe corp, adresata tuturor celor care sunt interesati sa dezvolte o relatie mai plina de coeziune cu propriul organism. TRE® este o unealta extraordinara de auto-reglare, echilibrare si auto-cunoastere profunda pentru: 

– oricine care lucreaza sau are de-a face zilnic cu stresul, anxietatea, trauma sau sindromul stresului post-traumatic (PTSD)

– practicantii de Yoga, Pilates, Arte Martiale, Dans si Miscare 

– cei care lucreaza ca si personal medical, doctori, clinicieni, psihologi, paramedici si consilieri

**********************************************************************

UNDE & CAND?

  • Timp de 5 saptamani, grupul se intalneste saptamanal la Hermitage. urban spiritual hub, in fiecare Marti cu inceperea clasei la 19:00.
  • Fiecare sesiune de TRE® dureaza 2 ore, si consta in parte explicativa (prezentarea unor informatii relevante despre organismul uman), cat si in parte experientiala (procesul de TRE® in sine).

**********************************************************************

CUM?

PARTICIPARE & INSCRIERE:

  • Procesul de introducere in mecanismul TRE® se face in cadrul unui grup restrans, privat si cu participare NUMAI PE BAZA DE INSCRIERE PREALABILA.
  • Grupul este MIXT - deschis participarii atat femeilor cat si barbatilor.

??? LOCURILE SUNT LIMITATE LA 15 PERSOANE ???

? Pentru a face parte din aceasta calatorie si a te alatura grupului privat, este nevoie sa iti REZERVI locul printr-un mail adresat Teodorei la adresa --> treromania@gmail.com <--

??? Rezevarea locului este considerata finala dupa achitarea investitiei aferente ???

**********************************************************************

CAT?

  • INVESTITIE:

--> tranzactie unica de 600 RON in avans pana pe 19 noiembrie (asigura rezervarea locului tau in grup si include toate cele 5 sesiuni de TRE®)

--> doua transe de 350 RON fiecare (prima la rezervarea locului si a doua pana la finalul celor 5 saptamani de participare la grup)

Pentru informatii si detalii suplimentare, va stam la dispozitie prin mail catre Teodora la treromania@gmail.com

**********************************************************************

CE AI NEVOIE PENTRU FIECARE SESIUNE:

- haine lejere de schimb in care sa te simti confortabil (recomandam imbracarea in straturi intrucat temperatura corpului se poate modifica pe parcursul sesiunii)

- sticla cu apa

- o esarfa/ sal/ paturica cu care sa te poti inveli

- deschidere si curiozitate de a-ti cunoaste inteligenta organismului si de a sadi si creste o relatie armonioasa cu corpul tau

*********************************************************************

ALTE INFORMATII:

TRE® merge dincolo de bariera limbajului, intrucat este un proces somatic - al corpului - care nu necesita limbajul sau a vorbi despre eveniment, sentiment sau problema pentru a o rezolva. Oricine poate face TRE®, intrucat mecanismul lui, sau abilitatea de a tremura exista in toate mamiferele si deci in toti oamenii.  Este modul cel mai ORGANIC si NATURAL al organismului de a elibera tiparele/ pattern-urile de contractare sau stres, cat si de a reduce incarcatura hormonilor de stres, aducand corpul inapoi intr-o stare de echilibru si homesteostaza.  O data invatat procesul pe parcursul celor 5 sesiuni, il poti practica pe cont propriu, oriunde si oricand, continuand astfel sa iti mentii sanatatea sistemului nervos si sa iti cresti rezilienta intregului organism.

***********************************************************************

DISCLAIMER:

Participarea la sesiunile de grup are ca scop invatarea de catre practicanti a acestei metode do-it-yourself de a-si restabili echilibrul si armonia intregului organism.  In urma acestor sesiuni, participantii pot practica TRE® DOAR CU PROPRIUL ORGANISM si sub nici o forma nu acorda dreptul de a arata sau conduce alte persoane prin procesul TRE®

Va rugam sa aveti in vedere ca acest grup nu se adreseaza femeilor insarcinate si copiilor. 

Daca va confruntati cu dizabilitati fizice sau daca ati avut o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni, va rugam sa o contactati direct pe Teodora la treromania@gmail.com

Aceste sesiuni de grup nu contin nuditate sau comportament sexual explicit.

*******************************************************************

FACILITATOR: Teodora Buzoianu

Facilitator Certificat TRE®

https://traumaprevention.com/tre-provider-list/?filter=1&ID=1195&ulist=2&list=2cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste