Body Temple ~ Explorare prin Respiratie si Meditatie Tantrica

Body Temple ~ Explorare prin Respiratie si Meditatie Tantrica

‘If any thing is sacred, the human body is sacred.’ - Walt Whitman

Te invitam la o noua seara experientiala de Tantra, o seara de reconectare la tine, la corpul tau, la respiratia ta. O seara de relaxare, medita?ie, conectare, expansiune si constientizare prin tehnici tantra de respiratie constienta si meditatie. 

Practicile tantra ne invita sa fim prezen?i la noi, la ceilalti si la viata/ existent, pornind de la (re)conectarea la corp si respiratie. 

În tantra, corpul este templul nostru iar aceasta noua seara de practica Tantra ofera un prilej de onorare ?i celebrare a corpului, a respiratiei si a naturale?ii. Corpul este cel care ne poart? prin viata, ne duce catre destinatii externe sau interne. Cand ne simtim corpul, simtim mai mult energia vietii si urmatorul pas este expansiunea simturilor, a perceptiei si a propriei energii.

Aceasta seara de practica tantra iti ofera spatiu sa te reconectezi la templul corpului tau prin respiratie constienta si meditatie tantrica. 

Seara deschisa tuturor, de la incepatori la experti, cupluri sau single. De altfel, parcursurile de Tantra cu Kiran & Jivan sunt mereu diferite si se adreseaza tuturor celor interesati de constientizare, regasire, dezvoltare/ evolutie sau transformare personala si de aducerea unei calitati meditative si tantrice in viata de zi cu zi.

Parcursurile Tantra cu Kiran & Jivan sunt o invitatie la o calatorie si deschidere catre noi insine, catre ceilalti si catre viata prin exercitii de prezenta, dans, miscare constienta si exprimare corporala, meditatii active si interactive, exercitii tantrice de constientizare corporala, emotionala si energetica, tehnici tantra de meditatie si respiratie.

Despre facilitatori: 

Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata cu practica tantra si meditatia in general. Practica lor personala a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii active, ritualuri samanice si tantra. Pentru ei tantra este un mod de a fi, este o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustin impreuna seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala, terapie experientiala si trance dance. In evenimentele pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare, profunzime, iubire si confidentialitate.

S-au specializat in si colaboreaza cu binecunoscute institute si scoli internationale din domeniul meditatiei, dezvoltarii personale si terapiei experientiale. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania si Rusia. Pe parcursul anilor au sustinut cursuri si in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India. 

Mai multe despre Kiran & Jivan gasiti direct pe pagina lor oficiala:

https://www.facebook.com/KiranandJivan/

Contributie: 120 lei

*Include: participarea, materialele folosite la workshop, ceaiuri organice, fructe & snacks-uri sanatoase. 

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, WhatsApp +40 728 775 498 (Kiran)

*Locuri limitate la 40 de participanti. Inscrierile se fac pana pe 6 noiembrie. 

**Inscrierea devine valida dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere.

Ofera-ti o seara plina de magia reconectarii la corp, simturi si respiratie prin exercitii, practici si meditatii tantra!cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste