Calatorie in galaxia "Eu Sunt Sursa" | Concert de boluri&voce

Calatorie in galaxia "Eu Sunt Sursa" | Concert de boluri&voce

Va invitam cu drag la o calatorie prin cea mai frumosa Galaxie, "Sursa", adica noi, cei care creem si aducem in viata proprie tot ceea ce emitem, Suntem. Aproape de energia Echinoctiului de toamna, care ne sustine inspre echilibrarea si armonizarea nevoilor materiale cu cele ale sufletului, ne vom aminti cantecul care suntem sau CHEIA in care vibreaza sufletul nostru- cheia so(u)l. 

Armonizati de sunetul bolurilor, insotiti de protectorii si ghizii nostrii chemati de toaca, vom descoperi poate darurile sau comorile sufletului care ne fac unici si fericiti atunci cand le manifestam. In sunetul tobelor vom dizolva fricile care ne-ar putea impiedica sa folosim comorile gasite, traind cu bucurie, impliniti.

In aceasta calatorie magica pe calea sunetului, Catalin va folosi bolurile tibetane, bol de cristal, tobe samanice, toaca,diapazonele, vocea si instrumente din diferite zone ale lumii.

**

Facilitator: Catalin Marinca - Creator de armonie prin sunet

***

Detalii organizatorice:

1. Luati in considerare va rugam ca in spatiul salii Hermitage se intra fara incaltaminte.

2. Vomi avea la dispozitie saltele.

3. Contributia sugerata este de 50 lei.

4. Inscrierea se face printr-un mesaj pe FB la School of Creators sau la tel. 0751 751 215. Numarul de locuri este limitat.

Forta armoniei este cu noi!cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste