Feminine Wisdom Circle

Feminine Wisdom Circle

Dragi si iubite femei, un nou gen de eveniment se va intampla lunar la Hermitage, este timpul sa onoram si sarbatorim intelepciunea feminina! Cu bucurie va invitam la aceasta intalnire, asa cum o faceau femeile in timpuri stravechi! Sa aprofundam conexiunea cu noi insine, cu corpul, cu puterile noastre, cu Energia Zeitei, a Mamei Pamant, sprijinindu-ne reciproc si impartasind inocenta si exprimarea noastra creativa, oferind si primind aceasta hrana spirituala si stiinta noastra!

In Cercul Intelepciunii Feminine (Feminine Wisdom Circle) vom trai diferite arhetipuri, expresii diferite ale "zeitei": Fecioara (copilul interior, uneori pur si adventuros ori indraznet), Mama (calitatile cultivatoare) si Matriarhul (profesorul). Intelegerea acestor ipostaze ne vor ajuta sa echilibram jocul cu toate relatiile noastre, ne vom simti mult mai energizate si echilibrate pe parcursul acestei manifestari impreuna.

Va invitam in acest mediu deschis si imersiv in care vom impartasi:

- discutii captivante si inspirate (cu diverse invitate)

- muzica, dans, poezie

- cadouri, indrumare si multe altele...

Cercul intelepciunii feminine va fi gazduit de Hermitage si SUMEIA ANANDA (Columbia) ca facilitator. Ea este antrenor de transformare umana, psihologie transpersonala, terapeut holistic, facilitator de constelatii familiale, maestru de yoga si meditatie, cu o experienta de 20 de ani in modelarea intelepciunii interioare si a expansiunii constiintei umane. Sumeia ofera terapii si metode holistice pentru a armoniza experienta vietii si integrand unitar mintea, corpul si spiritul. Activitatea sa terapeutica se bazeaza pe contactul direct cu diverse leacuri si practici spirituale ale unor nativilor din America: Columbia, Ecuador, Peru, Argentina, Brazilia, Cuba, America de Nord si Mexic.

Facebook: www.facebook.com/SumeiaAnanda1/

Instagram: sumeiaanandaheart

Un eveniment dedicat, doar pentru femei! Copiii sunt bineveniti.

Donatie, contributie: 30 lei

REZERVARI: 0723266323 (prin sms cu nume si nr. de persoane)

 











cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste