Trance Dance Ritual - Dance of Life, by Carmen Iorgulescu

Trance Dance Ritual - Dance of Life, by Carmen Iorgulescu

Drag prieten al dansului vietii, te invit cu bucurie sa cream impreuna spa?iul unui nou Ritual TRANCE DANCE. Dansul face parte din noi, iar noi din el. Eu simt ca viata in sine este un dans! Pentru tine cum este?

Dansul liber si constient permite emotiilor sa iasa la suprafata, sa te debaraseze de inhibitii, judecati, preocupari. Iti ofera un spatiu unde poti exprima si celebra orice stare. Iar atunci cand dansam o emotie (o stare), ea devine fluida si astfel ne ofera un spatiu in care putem explora perspective noi sau putem “vedea” raspunsuri nebanuite in interiorul nostru.

Ritualul Trance Dance este o imbinare a energiei transformationale a respiratiei de foc, a muzicii si ritmurilor de toba, a energiei corporale a dansului.Folosim o banderola care ne acopera ochii, realizand intimitatea si retragerea atentiei in interior si setarii unei intentii personale. Astfel, ne luam o pauza de la exterior si ne conectam la noi insine, la intuitia noastra. Suntem provocati sa ne deschidem celelalte simturi si sa ne lasam condusi intr-o calatorie interioara ce merge dincolo de perceptiile noastre obisnuite fata de spatiu si timp, roluri sau repere exterioare.

Intentia este o intrebare care-si cauta raspuns, ceva ce dorim sa clarificam, sa transformam in noi sau ceva ce ne dorim sa cream in viata noastra.

Ritualul functioneaza ca un CATALIZATOR in procesul individual de transformare si vindecare. Ne pune in contact cu inteligenta corpului. Atunci cand ne ascultam corpul ne conectam la intuitia, puterea si intelepciunea noastra, si astfel ne traim viata mai linistiti, mai centrati, mai prezenti, mai plini de energie si bucurie.

“Te umple cu pasiune, energie, bucurie de viata! Parti ale sufletului se intorc acasa, in corp. Spiritul se intoarce. O cantitate enorma de energie se trezeste. Vindecarea apare”,spune Frank Natale, fondatorul Trance Dance. Vino sa TE dansezi, sa te onorezi, sa celebram impreuna Dansul Vietii!

***

In aceasta calatorie, vei fi calauzit(a) cu blandete de Carmen Iorgulescu, facilitator acreditat in Trance Dance Ritual. Calatoria va fi sustinuta si de muzica live ce ne va deschide inimile. Vibratiile digeridoo-ului si ale bolului tibetan ne vor insoti si in partea de integrare .

Detalii organizatorice:

• Te rog s? ajungi la sala cu 15-20 minute înainte de începerea ceremoniei pentru finalizarea înscrierilor, ca s? ai timp s? te schimbi în haine comode ?i s? intri lin în spa?iul ritualului

• Este de preferat sa iti aduci propria banderola pentru acoperirea ochilor si propria paturica. Vom avea si noi, insa experienta mi-a aratat ca se creaza o relatie speciala cu aceste doua elemente pe parcursul ritualurilor. Pentru mine, banderola reprezinta un element de putere, de re-centrare la care ma reîntorc in via?a de zi cu zi.

• Evenimentul dureaz? 3 ore

Dupa incepere, nu se mai poate intra din motive ce ?in de energia ?i etica ritualului!

***

Cost participare: 100 lei

Costul include si apa, ceai, fructe si snacks-uri de care ne vom bucura la finalul evenimentului.

Înscrieri la: carmen.iorgulescu@gmail.com / WhatsApp: +40723 600 341

*** Inscrierea este valida dupa achitarea costului de participare. Veti primi detalii pentru plata la inscriere.

*** LOCURILE SUNT LIMITATE LA 30 DE PARTICIPANTI!

 

~Dance into the infinity inside of you~

www.trancedance.comcosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste