Who is an intelligent person? Public Talk with Swami Ananda Saraswati

Who is an intelligent person? Public Talk with Swami Ananda Saraswati

Viziunea transmisa fara întrerupere, de secole, prin traditia hindusa si învatatura Vedanta aduce îndrumari extrem de folositoare pentru a ne trai viata din plin în societatea actuala si ritmul de dezvoltare fara precedent al tehnologiei. Noi toti încercam prin toate mijloacele sa acumulam informatii utile pentru a putea tine pasul cu ce se întâmpla în lumea din afara, si uitam ca adevaratele resurse se afla în interiorul nostru. Ne straduim sa ne demonstram noua si celorlalti cat suntem de buni, performanti, competitivi, cand cu adevarat daca reusim sa ne oprim din aceasta goana continua si sa ne uitam la noi însine cu sinceritate aflam cum sa ne folosim inteligent resursele interioare pentru a evolua în viata. 

“Life is not about proving, it is all about improving.” - Swami Ananda Saraswati

Avem ocazia sa fim îndrumati de Maestrul Swami Ananda Saraswati, calugar în traditia hindusa, Maestru Yoga si Vedanta, care aloca timp pretios perioadelor de izolare în linistea sacra a Muntilor Himalaya. Este autor al peste 30 de carti publicate în diferite limbi, sanscrita, engleza, italiana si limba romana. Fondatorul Centrelor Yoga Vidya, Asociatiei Yoga Vidya in Romania si a Fundatiei Vidya Vahini Trust, cu Ashram ul Yoga Vidya, din sudul Indiei, Chennai si Yoga Vidya Gurukulam aflat pe malul fluviului Ganga, în muntii Himalaya. 

Pe parcursul vizitelor în Romania, Swami Ananda Saraswati ne-a împartasit din întelepciunea Traditiei Vedice în cadrul emisiunilor televizate, Interviurile lui Matei Georgescu- USH, cu tema Know the Knower, invitat al Dianei Metiu în cadrul emisiunii Ce nu stim ca nu stim, invitat special la Ora de Stiri, cu Mihai Radulescu, la TVR1, https://www.youtube.com/watch?v=0Q6jFG6bEos&t=56s
Manualul de yoga traditionala, Yoga Vidya, a fost lansat oficial la Ambasada Indiei la Bucuresti, pe 21 iunie anul trecut, de ziua internationala a yoga. 

*****
Donatie: 50 ron
Participarea se face fara inscriere prealabila. 
Va rugam sa veniti cu cel putin 15 minute mai devreme, pentru a putea incepe la timp. Pentru detalii suplimentare: Victoria Gall, telefon 0741 200 144cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste