Ecstatic Dance * Power Infuse

Ecstatic Dance * Power Infuse

O data pe luna: celebram, exploram si vindecam prin dans. Pentru prima data, calatoria Ecstatic Dance e facilitata de:
***DJ VESICA (ECSTATIC DANCE BERLIN)***
+ Zona de masaj / Ora in comunitate / Potluck vegan

Patru ore de muzica, miscare si comunitate, in care Ecstatic Dance iti ofera prilejul sa simti…
• energia hranitoare si eliberatoare a dansului
• conexiunea intarita cu corpul tau si cu ceilalti 
• increderea sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare
• vitalitatea pe care o primesti prin miscare complexa si creativa

INAINTE SA VII //
Pentru a crea un spatiu curat si confortabil pentru toti, te rugam vino fara sa fi consumat alcool sau alti intoxicanti, fara sa porti parfum, lasa pantofii si conversatiile in afara ringului de dans. Ia cu tine o sticla cu apa si daca vrei, haine de schimb si pregateste-te sa transpiri ;)

Vezi pe site-ul nostru Principiile Ecstatic Dance si raspunsurile la intrebari frecvente!
www.ecstaticdance.ro

CE SE INTAMPLA //
Ecstatic Dance este o forma de meditatie prin miscare libera, care elibereaza cel mai autentic dans din fiecare, generand magie, unitate si energie transformatoare. Incepem cu exercitii simple de incalzire, menite sa ne puna in miscare, sa ne ajute sa ne simtim familiar in spatiu si confortabil unii cu ceilalti, pregatindu-ne pentru calatoria prin dans.

Timp de doua ore, DJ-ul creeaza valuri muzicale lente sau rapide, care ghideaza dansatorii prin diverse trairi si intensitati. Poti sa dansezi asa cum vrei – singur/a sau cu ceilalti, timid sau expansiv, pe podea sau in aer. Ecstatic Dance ofera mediul in care te poti simti in siguranta sa exprimi orice vine la suprafata cand iti pui celulele in miscare. 

PENTRU CINE //
Esti binevenit indiferent de conditia ta fizica, experienta ta in dans sau starea ta emotionala. Vei intalni pe ringul de dans oameni de toate varstele si aptitudinile, veniti pentru beneficiile minunate ale dansului liber pentru corp, minte si spirit.

Daca nu gasesti locul si oamenii cu care sa dansezi, daca crezi ca nu poti dansa, daca iti simti corpul blocat sau miscarile monotone, Ecstatic Dance este pentru tine. Aici gasesti libertatea sa te misti cum simti, fara presiuni si mai ales ferit de judecati. Aici suntem cu totii in propriul proces de regasire, descoperire si invatare prin lucru si joaca cu corpul, intr-un mediu in care cultivam constientizarea, respectul si compasiunea. 

SERVICII //
Un colt al salii il amenajam pentru meditatie, masaj si relaxare. Am invitat un terapeut cu experienta pentru a oferi scurte sesiuni de masaj si terapie corporala, care te vor ajuta sa intri in contact cu corpul tau.

Te invitam sa ramai cu noi dupa dans - daca vrei sa impartasesti experienta ta, sa cunosti oameni care iubesc sa danseze la fel de mult ca tine sau sa ne povestesti despre ce te face pe tine sa vibrezi - la un ceai si o gustare vegana. Vino cu ceva bun si sanatos, imparte cu ceilalti si fa-ti prieteni noi.

PROGRAM //
6:30 Sosire si incalzire
7:00 Cercul de bunvenit si incalzire 
8:00 Calatoria Ecstatic Dance 
DJ Vesica
https://www.mixcloud.com/vesica-ecstatic/
10:00 Ora in comunitate / conectare & pot luck vegan

SCHIMB DE ENERGIE //
100 lei 
Reducere 20% pentru plata in avans

>>> Rezerva-ti locul scriindu-ne un mesaj pe Fb sau un e-mail pe adresa connect@ecstaticdance.ro 

UNDE //
Hermitage. Urban Spiritual Hub
Str. Mihai Eminescu nr. 127
Zona Piata Gemeni, in apropierea intersectiei cu Str. Vasile Lascar ?i Str. Viitorului.cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste