Meditatia interactiva AUM Humaniversity: BodyEmotionsEnergy Flow cu Kiran si Jivan

Meditatia interactiva AUM Humaniversity: BodyEmotionsEnergy Flow cu Kiran si Jivan

Va invitam cu bucurie la sesiunea de primavara a Meditatiei AUM Humaniversity in Bucuresti!

AUM- Awareness Understanding Meditation- este o calatorie interioara miscatoare catre fiinta ta autentica. Pe parcursul calatoriei invitatia este sa experimentezi diferite aspecte din tine si din viata. Acest proces te poarta prin 14 etape, avand o muzica special creata. Este ca si cum te urci pe scena vietii tale, tu esti personajul principal si explorezi stari, emotii prin miscare, exprimare - joc de rol, dans, oferi si primesti apreciere de la ceilalti participanti, experimentezi cum iti este sa mentii contactul vizual cu aceeasi persoana minim 40 de secunde, cum este sa imbratisezi si sa fii imbratisat de oameni pe care poate nu-i cunosti, dar ii vei simti la fel ca tine... la final fiecare isi va impartasi experienta si vom savura impreuna fructe si snacks-uri sanatoase pentru o zi de sambata hranitoare din toate punctele de vedere :) 

Meditatia AUM Humaniversity te ghideaz? pas cu pas sa exprimi emotii într-un mod si spatiu ce sprijina si contine toti participantii. În acest proces vei elibera stresul, te vei reintalni cu tine intr-un mod nou, cald si prietenos si vei experimenta ce se întâmpl? dincolo de reactiile inconstiente. Aceast? constientizare te va ajuta s? întelegi de ce ai nevoie, astfel încât s? creezi o viat? in care sa te simti implinit(a) si relatii autentice si santoase. 

AUM este un proces unic si pentru c? este o meditatie social?. Asta înseamn? c? participantii se vor sprijini unii pe ceilalti si vor functiona ca oglinzi în care vei putea s? te vezi si tu mai limpede. AUM este conceput? s? te ajute s? calatoresti catre spatiul tau interior (si) emotional, sa te apropii de tine insuti/ insati in primul rand, sa aprofundezi prietenia cu tine, cu cei dragi tie si s? creezi unele noi. 
Procesul te conecteaza cu puterea, vulnerabilitatea, autenticitatea, vitalitatea, energia si tacerea ta. La final ai senzatia ca esti mult mai usor, eliberat si centrat in energia ta. 

Meditatia AUM Humaniversity- Beneficii:
?te imprietenesti cu diferite emotii si stari fara sa le judeci 
?te eliberezi de stres si de oboseala cronica
?pleci cu o senzatie incredibila de vitalitate
?practici si inveti sa te exprimi intr-un mod autentic, sincer si in acord cu ce simti 
?o profunda purificare emotionala si energetica
?experimentezi imbratisarea ca o metoda de relaxare, vindecare si terapie
?te apropii mai mult de tine si de ceilalti
?inveti sau redescoperi ce te hraneste si ce nevoi ai in relatiile tale acasa sau la birou
?te eliberezi de blocaje emotionale si energetice din corp
?inveti cateva exercitii de onestitate ce le poti aplica in viata de zi cu zi acasa si la birou pentru a-ti imbunatati relatiile 

Despre facilitatori:
Jivan si Kiran s-au specializat ca AUM leaders la Institutul Humaniversity din Olanda, pe care il reprezinta. Din 2009 sustin impreuna constant acest proces terapeutico-meditativ atat in Romania, cat si in Germania. Jivan si Kiran au o intelegere si o experienta indelungata, holistica si vasta atat personala cat si profesionala cu astfel de procese experientiale de grup. In workshop-urile lor creeaza un spatiu de incredere, joaca, acceptare si compasiune in care fiecare participant este sustinut intr-o calatorie interioara profunda de regasire si transformare personala. 

Va invitam sa exploram impreuna o metoda extraordinara de eliberare de stress si oboseala cronica, un process ce ne umple de energie, vitalitate si caldura, ne (re)conecteaza la cei ce suntem cu adevarat in inima noastra, dincolo de masti, roluri sau job-uri! 

*Daca nu ati mai trecut niciodata prin acest proces, va rugam sa fiti la Hermitage la 09.40 cel tarziu pentru a ne cunoaste putin :) 
*Fiind un proces intens atat fizic cat si emotional si energetic, se transpira mult. Este recomandat sa aveti 2 tricouri de schimb si o sticla de minim 1 l de apa plata! 

Investitia ta: 120 lei 
Info & inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, Tel/ WhatsApp 0728 775 498 (Kiran)
*Locurile sunt limitate la 40 de participanti! Inscrierile devin valide dupa achitarea integrala a costului de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere*

AUM (Awareness Understanding Meditation) este o experienta unica, revelatoare si transformatoare, va asteptam cu drag la cea mai practicata meditatie sociala din toata lumea!cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste