SunDo - Practica Taoista Coreana

SunDo - Practica Taoista Coreana

Va invitam sa descoperiti arta traditional coreana SunDo, in Bucuresti, alaturi de instructorul Florin Serbanescu, ce practica sub îndrumarea Maestrului Hyunmoon Kim din Coreea de Sud.

SunDo (KoukSunDo) este o practica ce restabileste echilibrul corp, minte si spirit. Prin posturi specifice, respiratie, meditatie, vizualizare si vindecare energetica, SunDo integreaza mai multe modalitati intr-o singura practica holistica. Ca o forma de Taoism de Munte, SunDo este o practica de centrare a corpului, in care consecventa si dedicatia pentru practica personala sunt cheia adevaratei transformari.

Intentia pe parcursul seminariilor de SunDo este cea care creaza un mediu in care meditatia, lucrul cu respiratia si construirea energiei sunt instrumente pe care le folosim pentru a crea conectare, pentru a trai in armonie cu legile naturii si pentru a crea noi oportunitati de crestere personala. 

SunDo nu implica o alta persoana ca si intermediar pentru realizarea personala. Este o practica ce depinde de cultivarea propriei practici si de abilitatea fiecaruia de a-si sus?ine propriul proces interior de dezvoltare. Aceasta practica se dedica educarii oamenilor din intreaga lume pentru a îi ajuta sa aiba o mai buna sanatate fizica, emotionala si mentala, care le va influenta viata in mod pozitiv si care apoi se va transmite in societate.

Metoda SunDo se poate învata usor si poate fi practicata de oricine. Elementele necesare sunt sinceritatea si intentia. Aceasta disciplina dezvolta treptat corpul si spiritul, începand cu starea în care va aflati in acest moment. Pentru a obtine beneficii complete din SunDo va incurajam sa practicati zilnic. Ea se poate practica si poate fi benefica pentru toata lumea, indiferent de religie, ideologie, varsta, capacitate fizica si sanatate. 

Puteti citi mai mult pe:
SunDo Romania www.sundo.ro
Asociatia Internationala de SunDo
www.sundo.org
www.sundointernational.com
Federatia Internationala de KoukSunDo www.ksd21.com 

Participare: 30 RON
Nu este necesara inscrierea, veniti direct la Hermitage inainte de inceperea practicii.cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste