Dynamic Dance Meditation Night with Northern Deer - Alexander

Dynamic Dance Meditation Night with Northern Deer - Alexander

Comunitatea World of Wisdom & Spiritual Adventure si WOW Academy organizeaza cele mai intense si transformatoare sesiuni de Dynamic Dance Meditation!
In timpurile stravechi oamenii au invatat si obisnuiau sa danseze in jurul focului, facand astfel primele lor calatorii in lumile spiritelor si in lumile subtile ale energiei. Ei descopereau astfel puterea, inspiratia si adevarata bucurie.

Dynamic Dance Meditation (DDM) te va purta in aceeasi experienta prin intermediul muzicii moderne, prin puterea ghidarii Spiritului si a lui Northern Deer Alexander, ajutându-te sa te reconectezi la tine, sa-ti trezesti darurile interioare aducându-ti astfel vindecare, armonie si împuternicire personala, în relatii, în corpul fizic si chiar în domeniul tau profesional.

Dupa ce experimenteaza DDM participantii activeaza un imens potential de întelepciune si inspiratie ce izvoraste din interiorul lor prin conectarea la Sinele Superior si Constiinta Eterna.
Workshop-ul nostru te va purta într-o calatorie prin intermediul dansului dinamic, unde vei experimenta bucuria si fericirea primilor oameni, care descopereau universul prin intermediul dansului lor.
Vino sa afli cum este sa dansezi pentru Spirit, sa patrunzi în esenta fiintei tale prin expresia dansului liber!
--------------------------------------------------------------------
INFORMATII & PARTICIPARE
Anunta intentia ta de participare aici:
Alina Cornelia Mihail
alinacorneliamihail@gmail.com 
Tel: 0726460166

COST participare: 85 Ron

Informatii despre Northern Deer - Alexander www.theworldofwisdom.com
---------------------------------------------------------------
Invita-ti prietenii ce ar putea fi interesati, sa participe la o seara a bucuriei, dansului si calatoriei catre cel mai înalt nivel de Constiinta!cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste