Tantra: Polaritatile Interioare~ Feminin si Masculin cu Kiran& Jivan

Tantra: Polaritatile Interioare~ Feminin si Masculin cu Kiran& Jivan

‘This is the inner chemistry. The moon and the sun are symbols of the inner alchemy. The moon means the feminine inside you and the sun means the masculine inside you. Moon is intuition, sun is reason. Moon is yin, sun is yang. Moon is peace, silence; sun is energy, vitality. Moon is death, sleep, dream, imagination; sun is awakening, life, logic. 
When moon and sun meet within you, there is a great experience. That experience is of unity of oneness- unio mystica. That is the goal of all the mistics – when the sun and the moon meet within you. This is the real meeting of man and woman.’ – Osho, Ecstasy: The Forgotten Language 

Sunt multe implicatii, secrete si sensuri ascunse ce ni se reveleaza cand ne exploram polaritatile femeii si barbatului interior. Va invitam sa le exploram impreuna intr-o serie de workshop-uri experientiale de tantra si meditatie. 

Fiecare persoana, fiinta are 2 energii in interior: aspectul masculin si aspectul feminin. Indiferent ca suntem femeie sau barbat, cu totii avem o parte masculina si o parte feminina in interior. 

Un aspect esential si unic pe calea fiecarui explorator al adevarului si vietii este explorarea, constientizarea si imbratisarea polaritatilor. Polaritatile se regasesc atat in viata cat si in interiorul nostru. 
Viata insasi se dezvolta prin polaritati: da si nu, bucurie si tristete, zi si noapte, lumina si intuneric, pozitiv si negativ, viata si moarte etc. 
Exact cum electricitatea are nevoie de un pol negativ si unul pozitiv pentru ca o scanteie sa se aprinda, constienta umana are, de asemenea, 2 poluri. Aceste 2 poluri sunt partea masculina si partea feminina. 

Una dintre invataturile centrale in tantra este ca fiecare dintre noi are un barbat interior, o energie yang si o femeie interioara, o energie yin. Carl Jung le numeste ‘animus’ (polaritatea interioara masculina) si ‘anima’ (polaritatea interioara feminina). 

Avem nevoie de ambele energii daca vrem sa experimentam viata in totalitatea ei. 
Cea mai sanatoasa si miraculoasa abordare pe calea tantra si in viata se intampla cand ne putem relaxa in ambele polaritati - yin si yang, receptiv si activ. 

Cand exploram si contactam masculinul si femininul din interiorul nostru, constientizam ca au perspective si viziuni diferite asupra vietii. 
Prin explorarea si imbratisarea partii masculine si feminine din interiorul nostru, ne redescoperim radacinile si aripile interioare. 
Barbatul si femeia interioara sunt 2 aripi ale noastre: iubirea si libertatea. Prin constientizare, acceptare si intelegere, putem permite ambelor aripi sa se dezvolte intr-o armonie profunda si naturala. 

Workshop deschis tuturor, de la incepatori la experti, cupluri sau single. De altfel, parcursurile de Tantra cu Kiran & Jivan sunt mereu diferite si se adreseaza tuturor celor interesati de constientizare, dezvoltare sau transformare personala si de aducerea unei calitati meditative si tantrice in viata de zi cu zi.

Cursurile Tantra cu Kiran & Jivan sunt o invitatie la o calatorie si deschidere catre noi insine, catre ceilalti si catre viata prin exercitii de prezenta, dans, miscare constienta si exprimare corporala, meditatii active si interactive, exercitii tantrice de constientizare corporala, emotionala si energetica, tehnici tantra de meditatie si respiratie.
***
Despre traineri: 
Kiran si Jivan au o experienta bogata si variata cu practica tantra si meditatia in general. Practica lor personala a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii active, ritualuri samanice si tantra. Pentru ei tantra este un mod de a fi, este o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustin impreuna seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala, terapie experientiala si trance dance. In evenimentele pe care le sustin creeaza un spatiu de relaxare, incredere, joaca, acceptare, profunzime, iubire si confidentialitate.
S-au specializat in si colaboreaza cu binecunoscute institute si scoli internationale din domeniul meditatiei, dezvoltarii personale si terapiei experientiale. Sustin cursuri in Romania (unde locuiesc) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor au sustinut cursuri in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, Rusia, India. 
Mai multe despre Kiran & Jivan gasiti direct pe pagina lor oficiala:
https://www.facebook.com/KiranandJivan/

***
Investitia ta: 560 lei
*Costul include: participarea, materialele folosite la workshop, ceaiuri organice, fructe & snacks-uri sanatoase. 

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, WhatsApp +40 728 775 498 (Kiran)
*Locuri limitate la 40 de participanti. Asigura-ti locul din timp!
*Data limita de inscriere: 21 Martie. 
*Inscrierea devine valida dupa achitarea costului de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere. 

Ofera-ti un weekend plin de magia explorarii si imbratisarii polaritatilor masculin si feminin din interiorul tau prin exercitii, practici, ritualuri si meditatii tantra!cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste