Qigong - mersul Guolin si sunetele vindecatoare cu Luiza Nogali

Qigong - mersul Guolin si sunetele vindecatoare cu Luiza Nogali

Dr. Nogali Amelia Luiza este medic acupunctor specialist MF, terapeut si educator de Qigong Medical certificat de catre Institutul de Medicina Traditionala din Toronto si Scoala Dantao din New York, facand parte din a 22-a generatie de discipoli ai liniei taoiste Poarta Dragonului. Este presedinta Asociatiei de Practici Taoiste Antice si director al Clinicii de Terapie MQ Loving Life din Bucuresti, prin intermediul carora, transmite invatatura taoista in Romania. 

Dorinta de cunoastere interioara, permanent prezenta de-a lungul vietii, si convingerea faptului ca vindecarea continua dincolo de limitele medicinei occidentale, au determinat-o sa cunoasca mai multi maestri, in tara si in strainatate. A studiat Ayurveda cu Swami Shiva Tirtha in Long Island, Medicina Traditionala Chineza cu doctorii Li Zheng Ju si Li Guo Chun in China, Taijiquan si Qigong cu maestrii Yuan Xiu Gang si Wang Xing Qing in Muntii Wudang. Dar cel care a stiut sa taie adanc, pana in strafundurile fiintei, sa ajunga la esenta si sa scoata la iveala comori nebanuite, este Sifu Sat Chuen Hon din New York, pastratorul de generatie 21 a liniei taoiste Poarta Dragonului. Incepand cu anul 2005, dr. Nogali urmeaza cursurile lui, mergand de mai multe ori pe an in New York si Toronto. Singurul mod prin care isi poate arata recunostinta pentru transformarile petrecute in toti acesti ani este acela de a transmite flacara cunoasterii mai departe. Organizeaza cursuri, workshopuri si sedinte individuale de terapie prin Qigong si acupunctura. Pentru mai multe detalii: www.medicalqigong.ro

***

Practica saptamanala, in fiecare miercuri, 19:00 - 20:00
MERSUL GUOLIN si SUNETELE VINDECATOARE

Mersul Guolin este un mers vindecator cu totul special. La fiecare pas, se roteste usor trunchiul incat se maseaza bland coloana vertebrala. La fiecare rotire a trunchiului, se respira intr-un mod specific si amplu incat avem impresia ca mergem pe munte, atat de mult este oxigenat corpul. Cu fiecare respiratie, se instaleaza o stare de pace si liniste meditativa. Pe acest fundal, respectand toate principiile tehnicii, pot aparea procese de vindecare spontana. Sistemul de aparare imunitara este mult imbunatatit si se produce o destresare profunda la nivel psihic. 

Am putea sa ne punem intrebarea “eu merg pe jos in fiecare zi in drum spre serviciu, de ce nu ma vindec?” Te invit sa descoperi, in sedintele care urmeaza, o modalitate de a merge care intr-adevar vindeca. Sunetul tobei ne va insoti pe tot parcursul practicii, ne va ajuta sa sustinem un ritm vioi si ne va da putere sa depasim limitarile. 

Fiecare sedinta va incepe cu o scurta meditatie a cate unuia dintre cele 5 organe interne (ficat, inima, splina, plaman, rinichi). Te-ai gandit vreodata ca ai putea comunica cu propriile organe interne si sa le ajuti sa se insanatoseasca? Vom invata sa descoperim si sa simtim functiile energetice ale organelor si sa comunicam cu ele prin intermediul Sunetelor Vindecatoare. 

Fiecarui organ ii corespunde o emotie specifica si un anumit sunet de rezonanta. Aceste sunete au fost descoperite de catre samanii din antichitate si sunt folosite in vindecare. Practica lor este extrem de utila pentru eliminarea excesului de caldura acumulata in organe, ca urmare a unei functionari excesive si solicitante. De asemenea, prin intermedul lor, se poate tonifia functia unui organ atunci cand este cazul. Aplicatiile Sunetelor Vindecatore sunt nenumarate, ele fiind de un real ajutor in multiple situatii. 

Vom practica Mersul Guolin si Sunetele Vindecatoare pe parcursul a 6 sedinte, miercurea intre orele 19:00 -20:00. 

Se poate achita fiecare sedinta individual (50 lei/sedinta) sau sub forma de abonament (250 lei pentru toate cele 6 sedinte). 
Plata se face in contul bancar: 
Asociatia de Practici Taoiste Antice APTA 
RO12 BACX 000 000 1595 967 000 
deschis la UniCredit Bank 
cu mentiunea "donatie - eveniment Hermitage" 

Detalii suplimentare se pot cere prin e-mail la adresa:
LovingLife@MedicalQigong.ro 
sau telefonic la numerele: 
0723.654.931 sau 021.411.4865cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste