Calea femeii - Învataturi traditionale Diné

Calea femeii - Învataturi traditionale Diné

Calea femeii - Invataturi traditionale Diné

Invataturi, cantece si povesti tradttionale de iarna Diné - cu o femeie - invatator din America de Nord - tribul Diné, cunoscut si ca Navajo.

"Sunt foarte onorata sa pot impartasi cu voi povesti, sa cantam impreuna, sa cream amintiri impreuna si sa ne dam forta una celeilalte pentru a ne aminti cat de puternice suntem. Doua lucruri care au fost intotdeauna foarte importante pentru mine sunt femeile si copiii. Noi, ca si femei, avem nevoie unele de celelalte, trebuie sa fim acolo unele pentru celelalte, sa ne încurajam si sa ne iubim, iar asta ne va da forta de a ne ajuta copiii. Copiii nostri sunt viitorul nostru, fara invataturile si cunoasterea pe care sa le putem da mai departe nu avem viitor. Noi suntem cheia copiilor nostri, iar copiii nostri sunt cheia unui viitor bun. Daca avem grija de copii, daca ii învatam iubirea, respectul, sinceritatea, loialitatea si pacea, toate vietile noastre vor fi mai bune.”

Pe parcursul celor patru ore, lidera spirituala Diné ne va impartasi din cunoasterea traditionala si din experienta dobandita dupa o viata intreaga de ceremonii dar si din experienta de viata ca si femeie a secolului XXI.

Contributia: 100 de lei de persoana
Inscrieri: spiritualitatenativamericana@gmail.comcosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste