Wise Woman - Awareness Seminar with Arapata

Wise Woman - Awareness Seminar with Arapata

“Nu poti sa dai ceea ce nu ai” astfel ca începem cu blândete “Sa ne abandonam maretiei noastre” fara frica si asteptari nerealiste.

Seminarul de Constientizare ne ofera noua, femeilor întelepte, unelte folositoare pentru “munca cu pântecul” si ne sprijine sa ne conectam cu Co-Creatoarea si Zeita din interior; ne împuterniceste sa lucram din izvorul nostru cel mai puternic – creând si hranind. Pentru a regasi cea mai solida parte a noastra, ne conectam întâi la partea cea mai vulnerabila. Aceasta va fi partea “cea nou nascuta”. 

Sprijinite cu multa iubire de strabuni, utilizam aceste unelte pentru a ne vindeca si pentru a elibera generatii întregi de blocaje dureroase ce au legatura cu sexualitatea si sensibilitatea senzoriala.

DESPRE ARAPATA www.arapata.org
Calatoria bunicii Arapata are urmatorul parcurs: prima fata la parinti; sora pentru zece; mama a sase copii; bunica a saptesprezece nepoti minunati. Nascuta si crescuta în Aotearoa, Noua Zeelanda si în USA. Bunica Arapata continua linia ancestrala de sânge a nativilor Maori si Samoan. Fiind crescuta cu respect pentru frumusetea ambelor culturi, implicarea ei în munca straveche de vindecare, o ajuta sa se conecteze la partea cea mai înteleapta si profunda a umanitatii – corpul nostru spiritual individual nemuritor “Wairua”, care ne ajuta sa vindecam blocajele dureroase din pântecul si zona noastra sacrala.

PROGRAM 13 – 15 aprilie, 2018
Vineri, orele 19:00 - 21:00
Sâmbata si Duminica, 10:00 - 18:00 (cu pauza de masa).
Arapata vorbeste lb. engleza; vom avea traducere în lb. româna.

COST si ÎNREGISTRARE
Pret cu reducere pentru înscrierile pâna la 8 martie = 130 euro. Dupa aceasta data pretul de participare este de 150 euro. Numarul de locuri la seminar este limitat. Inscrierea este valabila numai dupa achitarea participarii.

Pentru înscrieri va rugam sa ne scrieti la adresa:
contact@hermitageurban.ro

Pentru mai multe detalii, va stam cu drag la dispozitie la telefon:
0731 770 860 (Claudia Damoc)cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste