Dansul Vietii - Ritual Trance Dance cu Carmen Iorgulescu

Dansul Vietii - Ritual Trance Dance cu Carmen Iorgulescu

Dansul! Dansul face parte din noi, din viata.  Viata in sine este un dans! :-)

Tu ce simti prieten drag? Pentru tine ce inseamna dansul?

"Pentru mine, inseamna puterea de a visa, de a crea, de a-mi auzi intelepciunea sufletului departe de orice zgomot al lumii sau al mintii vorbarete”.

TRANCE DANCE - este un dans la infinit. Este dansul intregii tale fiinte, este chiar DANSUL VIETII.
Este o metoda terapeutica ce iti ofera un spatiu sacru unde, prin respiratie, muzica si dans, te poti reconecta cu tine insuti si intuitia ta, cu ceea ce esti tu cu adevarat dincolo de masti, roluri, repere exterioare.
Acest minunat dans liber si constient, permite emotiilor sa iasa la suprafata, sa te debaraseze de inhibitii, judecati, preocupari.
Iti ofera un spatiu unde poti exprima si celebra orice stare. Iar atunci cand dansam o emotie (o stare) ea devine fluida si astfel ne ofera un spatiu in care putem explora perspective noi sau putem “vedea” raspunsuri nebanuite in interiorul nostru. 

Ritualul functioneaza ca un catalizator in procesul individual de transformare si vindecare. 
Ne pune in contact cu inteligenta corpului, ne pune intr-o stare de curgere, de relaxare interioara. 
Si, stiu ca atunci cand exprimam liber si cu iubire ceea ce simtim, ne relaxam si ne traim viata mai linistiti, mai centrati, mai prezenti

Ritualul este sustinut de imbinarea unor elemente precum: spa?iul sacru al ceremoniei, energia transformationala a respiratiei de foc, energia muzicii si a ritmurilor de toba, energia corporala a dansului, folosirea unei banderole care ne acopera ochii, realizand intimitatea si retragerea atentiei in interior si setarea unei intentii personale. 

Intentia este o intrebare care-si cauta raspuns, ceva ce dorim sa clarificam, sa transformam in viata noastra sau ceva ce ne dorim sa cream in viata noastra. 

Acoperirea ochilor cu banderola ne ajuta sa luam o pauza de la exterior si sa ne conectam la noi insine. Ne provoaca sa ne deschidem celelalte simturi si sa ne lasam condusi intr-o calatorie interioara ce merge dincolo de perceptiile noastre obisnuite fata de spatiu si timp. 

“Imagineaza-ti un intuneric atat de profund si de complet, incat ajungi sa vezi cu inima si nu cu ochii”, explica Wilbert Alix, directorul Trance Dance International ( www.trancedance.com).

"Prin Dansul Vietii, Trance Dance Ritual, eu am invatat sa imi onorez viata, sa ma bucur de ea exact asa cum este in fiecare moment, sa o imbratisez cu incredere si sa o traiesc in acord cu ceea ce simt."
Vino sa TE dansezi, sa te onorezi, sa celebram viata!

***
In aceasta calatorie, vei fi calauzit(a) cu blandete de Carmen Iorgulescu, facilitator acreditat in Trance Dance Ritual.
Calatoria va fi sustinuta si de muzica live.
Marius Lazar ne va deschide inimile si ne va insoti si in partea de integrare cu vibratiile digeridoo-ului sau. 

Detalii organizatorice:
• Te rog s? ajungi la sala cu 15-20 minute înainte de începerea ceremoniei pentru finalizarea înscrierilor, ca s? ai timp s? te schimbi în haine comode ?i s? intri lin în spa?iul ritualului. Dup? începere, nu se mai poate intra din motive ce ?in de energia ?i etica ritualului! 
• Bandana pentru ochi si paturica iti vom pune noi la dispozitie
• Evenimentul dureaz? 3 ore

Cost participare: 100 lei 
Vino cu 2 prieteni si vei beneficia de 50% reducere.
Costul include si apa, ceai, fructe si snacks-uri de care ne vom bucura la finalul evenimentului. 

Înscrieri la: 
carmen.iorgulescu@gmail.com / WhatsApp: +40723 600 341

*** Inscrierea este valida dupa achitarea costului de participare. Veti primi detalii pentru plata la inscriere. 
*** LOCURILE SUNT LIMITATE LA 25 DE PARTICIPANTI!

~Explore the rhythms of your soul~
www.trancedance.comcosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste