Tong Tao - Calea Armoniei cu Andu Guinea

Tong Tao - Calea Armoniei cu Andu Guinea

Traim vremuri in care Actiunile – si mai cu seama Fructele lor, sunt la mare pret. Viteza, Profunzimea si Durabilitatea sunt doar cateva dintre atributele acestor Fructe atat de adulate. Insa pentru a fi roditor, Copacul Fiintei are nevoie de Radacini Adanci si de un sol fertil, din care sa extraga Esenta Binecuvantata. 

Calea noastra a ales solul roditor a singurelor doua civilizatii care au trecut testul timpului – India si China. Este o abordare fizica a problemelor care ne macina – pana si Rugaciunile le facem cu corpul!

Tong inseamna Armonie si este Piatra Unghiulara a Caii Noastre. TONG TAO reprezinta Cararea Armoniei, care ne ajuta sa ne apropiem de Calea Cea Mare – Adevaratul Tao. 

Prima etapa in intelegerea si exersarea Armoniei este proiectia acesteia la Nivel Fizic, ceea ce se traduce prin Sanatate. Deoarece suntem asaltati in permanenta de Factori Perturbatori, este necesara o Practica pentru readucerea Fiintei in parametrii optimi de functionare. Aceasta practica, pe care am numit-o Tong Shu (de la shu – metoda, tehnica) imbina in mod armonios Frumusetea Arhetipala a Posturilor Corporale cu Fluiditatea Miscarilor.

Rezulta o energizare si o echilibrare adecvata a fiecareia dintre laturile Fiintei, astfel incat acestea isi regasesc puterea de a lucra impreuna in cel mai firesc mod posibil.

TONG TAO este creatia kinetoterapeutului Andu Guinea - un practicant al Cailor Orientale de Inbunatatire a Vietii de mai bine de 30 de ani. In adolescenta incepe sa practice yoga, dupa care trece la Qigong. In urma cu aproape 10 ani compileaza sistemul Tong Tao, in care imbina in mod armonios elementele celor Doua Cai. Formatia medicala il ajuta sa ordoneze vechile tehnici in moduri noi, stiintifice si sa extraga maximum de beneficii din practica lor. Mai multe despre Andu Guinea si Tong Tao:www.anduguinea.ro

*****

Donatie eveniment: 30 ron
Nu este necesara inscrierea, veniti direct la eveniment.

 cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste